Clickbank Ödemeleri (Türkiye Çek-Banka Hesabı)

Başlatan yingyang16, 24 Ekim 2011, 15:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 21 Kasım 2013, 03:08:02
UPPP (ok)

Clickbank tan gelen yeni ödemem ;) 419.02 ($)

Bursa ekonomisine can vermeye devam  :y  :g

Maaşallah, maaşallah yaw :D Hayırlı olsun :D
Bursa nın kurtuluşu bugün müydü ? :D

cihanizm

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Kasım 2013, 16:51:35

Yav arkadaş şu clickbank ile çok ilgilendim ama bir türlü siteme trafik çekemedim, birtane bile ürün satamadım :( Sizler nasıl başarıyorsunuz vallahi takdir ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Bu arada bu konularda bizleride bilgilendirseniz neler yapıyorsunuz, reklam maliyetiniz nedir, nerelere nasıl reklam veriyorsunuz, yani trafik olayını nasıl çözüyorsunuz? Hani bizlerde 3 - 5 satış yapsak fena olmaz :)

yingyang16

Alıntı yapılan: Coulers79 - 21 Kasım 2013, 03:13:59
Tebrikler.  (p)  Ref sistemi mi gelmiş, clickbank ile ilgili ne yapmak lazım, son gelişmeler nelerdir?

Teşekkürler  :) Ref sistemi zaten var olan bir sistemdi ;) Clickbank ta her fırsatta reklam vermek şart  ,satış yapmanın başka bir yolu bende yok  :g

Alıntı yapılan: Arshi - 21 Kasım 2013, 03:21:59
Hayırlı olsun hocam. Yeni tramvay hatlarından birine bursa ekonomisine katkınıza istinaden sizin adınızı vereceklermiş diye duydum :g

Sağol Arshi :) Yeni tranvayı kullanamadım, adımı verirseler kullanırım :P  :D

Alıntı yapılan: enderege - 21 Kasım 2013, 08:29:39
Bursa ekonomisi çoşmuş hocam yine. Hayırlı olsun. :)

Sağol Ender hocam :)

Alıntı yapılan: ikose - 21 Kasım 2013, 09:02:52
Maşallahhh  :y hayırlı olsun Yingyang, nicelerine  :)

Teşekkür ederim İkose :) Türkiye den kazananların çoğalmasını diliyorum bende :)

Alıntı yapılan: bekeli - 21 Kasım 2013, 11:10:57
Hayırlı olsun @YingYang hocam. Maşallah (ok)

Teşekkür ederim Bekeli  :) Darısı sizlerin başına inşallah O:-)

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Kasım 2013, 11:13:25
Ödemeniz hayırlı olsun  (k)

Teşekkür ederim (k)

Alıntı yapılan: universitely76 - 21 Kasım 2013, 11:35:34
Hayırlı olsun hocam ödemeniz :)

Teşekkür ederim universitely  :)

Alıntı yapılan: ptconur - 21 Kasım 2013, 11:54:05
ödemeniz hayırlı olsun

Teşekkür ederim :)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Kasım 2013, 12:31:41
Hayırlı olsun nicelerine

Teşekkürler Hakan  :)

Alıntı yapılan: Tolga Can - 21 Kasım 2013, 13:38:09
Yingyang hocam sahalara geri döndü, bursa enafı bayram etti :) Hayırlı olsun hocam :)
:D Teşekkür ederim Tolga hocam :)

Alıntı yapılan: abcb - 21 Kasım 2013, 15:46:52
Ödemeniz hayırlı olsun Yingyang Hocam  :)

Teşekkür ederim abcb  :)

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Kasım 2013, 16:51:35
Sağol Hocam
:D Evet kurtuluşu  :D Her şey Bursa için zaten  :P :D

Alıntı yapılan: cihanizm - 21 Kasım 2013, 16:59:42
Yav arkadaş şu clickbank ile çok ilgilendim ama bir türlü siteme trafik çekemedim, birtane bile ürün satamadım :( Sizler nasıl başarıyorsunuz vallahi takdir ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Bu arada bu konularda bizleride bilgilendirseniz neler yapıyorsunuz, reklam maliyetiniz nedir, nerelere nasıl reklam veriyorsunuz, yani trafik olayını nasıl çözüyorsunuz? Hani bizlerde 3 - 5 satış yapsak fena olmaz :)

Teşekkür ederim cihanizm :) Çok yüksek hitli bir site veya blog değilse satış yapmak çok zor  ;) Benimde sitemde ve bloğumda clickbank banner ve anlatımlarım var ama satış yok denecek kadar az  :S

Daha önce de yazmıştım benim en çok satışlarım reklam verdiğim neobux dan geliyor  ;) Seçtiğim ürünü önce 16 $ reklam vererek deniyorum 10.000 click 10.000 adprize eğer bu reklamdan 1 tane satış geliyorsa aynı ürünün 1 günlük 100 $ karşılığı  reklam veriyorum  ;) Benim izlediğim yol bu  ;)

cihanizm

Süpermiş yaa YingYang :)  Ben daha önceden facebook üzerinden denim dedim beceremedim, adwords üstünden denim dedim, tahmin edersin ki banlandım, meğerse clickbank reklamları yasakmış, acı bir tecrübe olmuştu benim için. :) hiç neobux denememiştim. Peki ürün tavsiyen varmı dersem yüzsüzlükmü etmiş olurum  O:-) genelde anket ile ilgili reklamlar, kolay kazanç yöntemleri yada zayıflamak üzerine reklamlara denk geliyorum. Sizde sanırım bunlardan birinin reklamını veriyorsunuzdur dimi  ??? Teşekkürler.

tolgacan86

Kesinlikle öyle cihanizm, zaten hitap ettiğiniz kesim neobux'ta ptc tıklaması yapan online kazanç yöntemleri ile ilgilenen kesim ;)

cihanizm

Alıntı yapılan: Tolga Can - 21 Kasım 2013, 19:19:18
Kesinlikle öyle cihanizm, zaten hitap ettiğiniz kesim neobux'ta ptc tıklaması yapan online kazanç yöntemleri ile ilgilenen kesim ;)

Teşekkürler  :y

yingyang16

Alıntı yapılan: cihanizm - 21 Kasım 2013, 18:46:32
Süpermiş yaa YingYang :)  Ben daha önceden facebook üzerinden denim dedim beceremedim, adwords üstünden denim dedim, tahmin edersin ki banlandım, meğerse clickbank reklamları yasakmış, acı bir tecrübe olmuştu benim için. :) hiç neobux denememiştim. Peki ürün tavsiyen varmı dersem yüzsüzlükmü etmiş olurum  O:-) genelde anket ile ilgili reklamlar, kolay kazanç yöntemleri yada zayıflamak üzerine reklamlara denk geliyorum. Sizde sanırım bunlardan birinin reklamını veriyorsunuzdur dimi  ??? Teşekkürler.

Facebook ve adwords reklamlarını başka bir site için yıllar önce kullanmış biri olarak buralarda reklam vermenin ne kadar çok zor olduğunu  iyi biliyorum.Adwords te clickbank reklamları yasaklı değil ,Türkiye de clickbank a benzer bir site var o sitenin reklamları yasak  ;)

Neobux da para kazanma ile ilgili sitelerin reklamını veriyorum ;)

Neobux clickbank  reklamlarını takip etmek gerekiyor yakın zamanda verilen bir reklamın reklamını vermek bize satış kazandırmaz aksine reklamı veren ilk kişiye kazandırır  ;) Bunlara dikkat etmek gerekiyor 3 ay data olayı  ;)

FilmsizKalma

Ancak unutulmaması gereken en önemli şey, seçeceğiniz ürün :)

yingyang16

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Kasım 2013, 20:02:01
Ancak unutulmaması gereken en önemli şey, seçeceğiniz ürün :)
Tabiki ama Neobux için konuşuyorsak neobux da daha önce hiç tanıtılmamış para kazanma ile ilgili  hangi ürün olursa olsun satış yapar bence  ;)

ricci

Hayırlı olsun YingYang, daha bol kazançlara öncü olur inşallahn  ($) ;)