Clixsense yeni başladım yardım.

Başlatan kadirsasi, 17 Şubat 2014, 17:58:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kadirsasi

Ben mesela birilerini davet yoluyla kayıt yaptırdım.. Affiliates den MY STATS  a girdigimde aff bağlantı tıklama felan var toplamda 12 kişi gösteriyo şimdi ben bunlardan nasıl kaznırım...Böyle değilse biri ögretsin !! Lütfenn  :'( :'( :'(

deniz-777

http://www.clixsense.com/en/Affiliates-My_Referrals?active=yes
Bu sayfada senin ref linkinden üye olanları ve sana nerden ne kazandırdıklarını ayrıntılı olarak görebilirsin

Coulers79

Alt üyelerinden cüzi bir şey gelir aktif olurlarsa. Tık kazançları çok düşük. En çok kazanç Offer anketlerinden ve tasklardan geliyor tabii yaparsan.

enderege

Alıntı yapılan: kadirsasi - 17 Şubat 2014, 17:58:00
Ben mesela birilerini davet yoluyla kayıt yaptırdım.. Affiliates den MY STATS  a girdigimde aff bağlantı tıklama felan var toplamda 12 kişi gösteriyo şimdi ben bunlardan nasıl kaznırım...Böyle değilse biri ögretsin !! Lütfenn  :'( :'( :'(

Sizin refleriniz buradadır.

http://www.clixsense.com/en/Affiliates-My_Referrals?active=yes

Kazandırdıkları (Earned) kısmındaki miktarı tıklarsanzı gün gün ne kazandırmış görürsünüz. Siz birşey yapmayacaksınız. Onlar tıklayacak tıkladıkça siz kazanacaksınız.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

kadirsasi

Ya diyom dogrumu onlar bir reklama tıklayınca banada mı gelcek

enderege

Alıntı yapılan: kadirsasi - 17 Şubat 2014, 18:27:04
Ya diyom dogrumu onlar bir reklama tıklayınca banada mı gelcek

Azda olsa sizede gelecek.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

kadirsasi

Fazla kazanç yapmak için ne yapayın tast a  giriyom hata veriyor girmiyo neden

Coulers79

Task yok şuan. Hata derken ne hatası veriyor. Task yapabilmek için www.CrowdFlower.com sitesine üye olman lazım.

kadirsasi

Coulers79

Onlar clixsenseye görev gönderen firma. Görevler ülkemizde az çıkar. Yapılabilir tasklar olduğunda forumumuzda haber veriliyor.