marbux (Scam)

Başlatan rota26, 19 Şubat 2014, 00:46:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

bu scrpitin resmi sitesine gidip demo admin paneline girerseniz mantigi cozersiniz.ben her miktarin % olarak atandigini hatirliyorum.yerin ve zamanın önemli olmadigini da.ama bu tabiki scrpitten scirpte degisir.Iyi geceler :)

çok akıllı bi' telefonla yollanmıştır.

hakanatik01

evet dediğin gibi miktar % olarak olur ama ödül kazanma tık sayısına bakar bence demo sürümlerine bakmadım scritplerin gerek görmedim :P :) %1 1$ %10$0,5 verir toplamda dağıtacağı ödül ortaya çıkar ama ne zaman dağıtılacağını tık sayısı belirlemeli adil olması için ;

neo 12 golden dağıtıyor günlük yanlış hatırlamıyorsam bunların hepsini aynı tıka verse yada belirli saati olsa adil olmaz zaten "hakan al 12 kişi saat 4te tıklayın vereyim goldenları" gibi bir mantık olursa bizden sonrasının kazanma şansı %0 olur :) o yüzden 1.10.200.500. tıka gibi dağıtır bundan sonrası artık o tıka kim hangi saatte nerede denk gelirse olmalı bence ki öyledir diyede düşünüyorum hala nedense :D ayden iyi geceler (yvr) bende :)

avni59

işsizlikten oluyo bunlar :)

çok akıllı bi' telefonla yollanmıştır.

rota26

rota26

pek adil olmadıgı kesin baksana strenergy reset saatinden hemen sonra siteye girip topluyor gridleri bize birşey kalmıyor :D

rota26

sbah işe gidecem ama inadına bende bekliyom reset saatini. fakat strenergy den daha hızlı davranmalıyım  (zopa)

rota26

şunuda belirteyim akşam saat 8 den sonra 0,01 lik 1 reklam daha çıktı biginize  :)

strenergy

Rota 7x10 kare 0.10$ çıktı haberin ola :D
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

rota26

onu oraya ben koyduydum ya neyse sana nasipmiş :D hayırlı olsun kardeşim :)