BuxSL (SCAM)

Başlatan enderege, 25 Ekim 2011, 18:54:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Arkadaşlar sizin adınıza üzüldüm gerçekten  :-X
İlk açanlardandınız oysaki disputeyi (yada ben öyle biliyorum) niye böyle birşey yaptı PP... adam birş şekilde hesapları mı boşaltmış acaba ...
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 20 Aralık 2011, 20:23:47
Arkadaşlar sizin adınıza üzüldüm gerçekten  :-X
İlk açanlardandınız oysaki disputeyi (yada ben öyle biliyorum) niye böyle birşey yaptı PP... adam birş şekilde hesapları mı boşaltmış acaba ...

Bende kendimi ilk açanlardan sanıyorum. Çünkü ben dispute açmıştım, premium  üyeler ödemem gelmedi konusu açıyordu veya stats paylaşıyordu. Geriye bir ihtimal kalıyor. Hesabı boşalttı.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Geçmiş olsun.... :(
Boşaltmalarına gerek yok ki.. ben bile geç başlayop ödeme aldım.. 2 gün önc istesen bir 5$ daha alabilirdim.
Bunları yatırım yapanlardan ödemişler demekki....
Cepten ortaya birşey koymamışlar. Birazını da host vs için kullanmış olsalar.... e ne kaldı ??? :)

enderege

Dün 2 dispute yarım kalmıştı. Son dispute davası saat 17:15 de sonuçlanmıştı. Sanırım beyler mesai bitti diye diğerlerine bakmadılar. Sonuç bugün geldi. OLUMSUZ. :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 21 Aralık 2011, 18:12:56
Dün 2 dispute yarım kalmıştı. Son dispute davası saat 17:15 de sonuçlanmıştı. Sanırım beyler mesai bitti diye diğerlerine bakmadılar. Sonuç bugün geldi. OLUMSUZ. :(
Bir olumsuz biten bux hikayesi daha... tekrar eçmiş olsun... :(

universitely76

tekrardan geçmiş olsun Enderege, umarım bir daha böyle bir durum yaşanmaz  :(
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Teşekkürler arkadaşlar.

universitely76

AP disputesi de olumsuz sonuçlandı.

Siteye üye olurken TOS'u kabul ettiniz ile başlayan ve sonunda karşı taraf fonların yeterli para yoktur ile biten bir sürü palavra işte....
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 30 Aralık 2011, 18:36:10
AP disputesi de olumsuz sonuçlandı.

Siteye üye olurken TOS'u kabul ettiniz ile başlayan ve sonunda karşı taraf fonların yeterli para yoktur ile biten bir sürü palavra işte....

Sanada geçmiş olsun. Birde seni yakacaktık burada. :(

universitely76

Alıntı yapılan: enderege - 30 Aralık 2011, 19:16:57
Birde seni yakacaktık burada. :(
Anca beraber kanca beraber olurduk altı üstü :) neyse bu konu bir daha açılmamak üzere kapansın gayrı, zararlar hatırlanmasın...
Şu sıra imzasız'ım...