BuxSL (SCAM)

Başlatan enderege, 25 Ekim 2011, 18:54:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Alıntı yapılan: enderege - 14 Kasım 2011, 19:07:23
ve...Premium üyelik aldım. Senelik 90$. Hadi hayırlısı. Ama ref alamadım ya! Premium da 4 günde bir olması lazım ama beni önceki gibi 7 gün bekletecek. O da yarın doluyor.

Hayırlı olsun hocam.Baya aklınız kaldı zaten  :D.Umarım kazançlı çıkarsınız ;)

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 14 Kasım 2011, 19:37:35

Hayırlı olsun hocam.Baya aklınız kaldı zaten  :D.Umarım kazançlı çıkarsınız ;)

Teşekkürler Nouma. İlk üye olduğumdan beri aklım kalmıştı ama bu big,inc,bux4cash,topaz olaylarından sonra tereddüt ediyordum. Kazançlı çıkmasakda zaralı çıkmayayım tek temennim o.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Premium da 4 günde bir olması lazım ama beni önceki gibi 7 gün bekletecek. O da yarın doluyor.

Yok yok ben forumda statslara bakmıştım. Orada 4 günde bir görmüştüm ama yanılmışım. 7 günde birmiş.

ElisaMcCline

ve...Premium üyelik aldım. Senelik 90$. Hadi hayırlısı. Ama ref alamadım ya! Premium da 4 günde bir olması lazım ama beni önceki gibi 7 gün bekletecek. O da yarın doluyor.

Hayırlı olsun Enderege :)
Stats a farklı bir bakış açısı geldi o zaman şimdi.... :)

enderege

Teşekkürler Hocam.

universitely76

Hayırlı olsun üyeliğiniz Enderege :) yeni Neo olma yolundaki BuxSL'de ileride Elisa hocanın şu anki statslarını yakalarsınız inş :)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 14 Kasım 2011, 20:49:26
Hayırlı olsun üyeliğiniz Enderege :) yeni Neo olma yolundaki BuxSL'de ileride Elisa hocanın şu anki statslarını yakalarsınız inş :)

Teşekkürler universitely.
Elisa hocanın eline su dökemeyiz. İlerde neo olacağını gözüne kestirse Elisa hoca yatırım yapardı. Bizimkisi karacahil cesareti.

nouma26

Umarım dediğn gibi bir site olur Selçuk.Şu anda sadece taklit olarak yol alıyor  :D ....
Bu arada Elisa hocayı gaza getirme çabası içindesiniz galiba  :D

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 14 Kasım 2011, 20:58:53
Umarım dediğn gibi bir site olur Selçuk.Şu anda sadece taklit olarak yol alıyor  :D ....
Bu arada Elisa hocayı gaza getirme çabası içindesiniz galiba  :D

Yok ya... Onu kimse gaza getiremez. Onda Cruise Control (Hız sabitleyici) var.  :D

ElisaMcCline

Evet evet, sezdim bende benzer birşeyler :D
Evet ben az siteyle ve herbiriyle daha çok ilgilenmeyi tercih ediyorum. Site sayısını az tutup onlar için mutlak kazanç hedefliyorum çünki öbür türlü yetişemiyorum. :)
Bu sefer hepsi bölük börçük oluyor belkide hiçbirinden kazanç elde edilmiyor ;)
bunun dışındakiler forum arkadaşlarımızı destek tıkarı için.. Düşünün kaç aydır bema üyesiyim ama ilgilenmedim, çünki onun için başlamadım. Geleni de reklama çeviriyorum.

Buxsl için ise düşüncem;
Açılış tarihini bir kenara not alın.. üzerine başındaki hareketliliğine, Paypal sorunu olup olmayacağına ve adminin öngördüğü avg lere göre göre 2 - 4 ay koyun.
Hesabınızı da buna göre yapın..
tek söyleyebileceğim/aklımdan geçenler bunlar ;)