BuxSL (SCAM)

Başlatan enderege, 25 Ekim 2011, 18:54:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

50 ref kiralayarak işe başladım. Şuan avg ler iyi gidiyor. Avg 2.40 civarında.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Hayırlı olsun Ender hocam...

enderege

Teşekkürler Nouma. İnşallah uzun soluklu biryer olurda üyelikde satın alırız. Aslında standart olarak girmek istemiyordum ama üyeliğide senelik satıyor. O nedenle almadım ama biraz bu şekilde devam edelim bakalım durum ne gösterecek?

universitely76

Hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim :)

Zeusum'dan alacağım paralarla bakalım buraya sermaye sağlayabilecek miyiz ::) eğer bu şekilde devam ederde bir aksilik yaşanmazsa sıradaki yatırıma aday sitem burası olacak.

Bir de soru sorayım; PP kullanımında bir sorun yok değil mi? Sanırsam bir ara kullanımdan kaldırıldı felan denmişti...
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 09 Kasım 2011, 23:46:21

Zeusum'dan alacağım paralarla bakalım buraya sermaye sağlayabilecek miyiz ::) eğer bu şekilde devam ederde bir aksilik yaşanmazsa sıradaki yatırıma aday sitem burası olacak.

Bir de soru sorayım; PP kullanımında bir sorun yok değil mi? Sanırsam bir ara kullanımdan kaldırıldı felan denmişti...

İnşallah sermaye biriktirirde burayada gelirsin.

Ben Paypal ile 14$ yatırdım.  Sorun olmadı. Site ilk açıldığında Paypal vardı, sonra kısa bir süre kalktı. Şimdi yine aktif.

nouma26

Alıntı yapılan: universitely76 - 09 Kasım 2011, 23:46:21

Yatırırken sorun yok ama çekerken ödemeler instant değil maalesef.Alerrtte instant olduğu forumdaki üyeler tarafından belirtilmiş...

universitely76

Alıntı yapılan: enderege - 09 Kasım 2011, 23:53:45
[İnşallah sermaye biriktirirde burayada gelirsin.

Ben Paypal ile 14$ yatırdım.  Sorun olmadı. Site ilk açıldığında Paypal vardı, sonra kısa bir süre kalktı. Şimdi yine aktif.

Alıntı yapılan: nouma26 - 09 Kasım 2011, 23:54:06
Yatırırken sorun yok ama çekerken ödemeler instant değil maalesef.Alerrtte instant olduğu forumdaki üyeler tarafından belirtilmiş...

Ben gelene kadar işler çözülür/belli olur o zaman, bende sorunsuzca başlarım inş..

Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlarlar :)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Yatırımlar hayırlı olsun, umarım keyifli yatırımlar olur.

Bol şans, bol kazançlar :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Kasım 2011, 00:56:29
Yatırımlar hayırlı olsun, umarım keyifli yatırımlar olur.

Bol şans, bol kazançlar :)

Sağolasın hocam.

enderege

ve...Premium üyelik aldım. Senelik 90$. Hadi hayırlısı. Ama ref alamadım ya! Premium da 4 günde bir olması lazım ama beni önceki gibi 7 gün bekletecek. O da yarın doluyor.