FuseBux (SCAM)

Başlatan subaru54, 21 Şubat 2014, 21:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

En çok üzüldüğüm haberdir bu diyebilirim :( :(

actionmanisherooftheworld

bu site için scam oldu söylentileri dolaşıyor inşallah doğru değildir

hakanatik01

Ben yeni ödeme aldım az önce anında Payzaya anında yapıyor birde :)  nerelerde deniyor PM le bilgi veriseniz daha faydalı olur bizlerde inceleyelim ;Dediğinzi reklamlar rakip şirketlerinde olabilir çünkü malum neobux clixsense probux için 100tane scam söylentisi bulunabiliyor ;Hile yapıp Banlanan scam diyebiliyor..

illisionist

ben paramı çekmeden haa  ???
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ElisaMcCline

Evet reklamı ben de gördüm, yakında ödeme isteyecek arkadaşlardan bilgiler gelir. Daha net değerlendirebiliriz.
Legal davranışlarda bulunmayan kişilerin banlanması sonucu da çıkabiliyor böyle bilgiler.
En doğrusu kendi testlerimiz olur. O da zaten yakında belli olur.

Edit:
Hakandan ödeme bilgisi gelmiş bile.

illisionist

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Mayıs 2014, 15:01:40
Ben yeni ödeme aldım az önce anında Payzaya anında yapıyor birde :)  nerelerde deniyor PM le bilgi veriseniz daha faydalı olur bizlerde inceleyelim ;Dediğinzi reklamlar rakip şirketlerinde olabilir çünkü malum neobux clixsense probux için 100tane scam söylentisi bulunabiliyor ;Hile yapıp Banlanan scam diyebiliyor..

olabilir hakan bir zaman önce twickerz de benim paramı ödememiş, adminlerle yapılan yazışmalarda adamlara scam sınız dedim onlar da beni banladı, para gitti, pro üyelik gitti. ben de benzeri bir reklam vermeyi bile düşünmüştüm
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

hakanatik01

Onu diyorum işte;
illisionist hocam ,bizzat yaşamıssınız siz banlandınız reklam vermeyi düşündünüz ama twickerz scam mı ? değil aynı durum fuse içinde oluyordur ki bunu en çok probuxta görüyoruz google probux scam yazsak 100 sayfa bulur en az :) Kullancıların yaşadığı sorunlardan  bu tarz söylentiler çıkabiliyor yani scam demek doğru değil henüz ,Payzama girebilceğim bir pcde değlim ama mailimden ödeme kanıtı eklerim şimdi :)

leprechaun

scam değil hocam bugün 52 dolar aldım sorun yok şimdilik

nouma26

Daha sabah instant ödeme aldık grup adına ödeme yapıyor arkadaşlar  ;)

tolgacan86

Arkadaşlar RR'leri 10 'ar tane almak kurtarmıyor, daha bu hafta içi 10 tane almıştım şimdi RR'lerde keskin düşüş başladı yine.. Süresi gelince 100 RR alacağım yine.. :(