FuseBux (SCAM)

Başlatan subaru54, 21 Şubat 2014, 21:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Umarım bu site gitmez yahu yoksa sitem kalmadı gibi birşey olucak :) kendimi boşlukta hissedicem :PP :D

teşekkür ettim ustam bana güvenlisin sorun yok sende dedi 31'ine kadar mecbur bekleyeceğiz zaten ama güvenmeyen bence açsın disputesini :PP
Congratulations, your account is safe!

6il9in

Mavi Modum c.senseniz varya  :D

Hemde 0.00 avg li dr niz var  :))  :D

hakanatik01

"0" Avg'li refim olsa direkt silerim :P
06 Aug 2014   -   -   $0.0251   13 Aug 2014   53   3.786   
3 Avg'e tıklıyor kereta :PP bereket versin :D

nukhet

Fuse ye girilmiyormu? Aynı prodaki hatalar oluşuyor

ikose

Alıntı yapılan: nükhet - 26 Ağustos 2014, 19:17:38
Fuse ye girilmiyormu? Aynı prodaki hatalar oluşuyor
Biraz ağır da olsa son günlerde , evet giriliyor..
sadece ödeme ekranları kapalı.. Nükhetcim

nukhet

4 reklamı 25 dakikada bitirebildim, gir çık sürekli 522 hatası verdi. Ama başardım, ödeme bekliyenlere kolaylıklar diliyorum :)

hakanatik01

31'i geldi çattı bakalım açılacak mı yoksa pro gibi olmadı eylülde gel mi diyecek :P 

illisionist

bugün ay 31, sabahtan beri niye açılmadı, belli bir saat mi bekleniyor
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

sopcastsports

Giremedim siteye şuan

hakanatik01

Probux gibi yapıp Cuma-pazartesi'ya atmış burasıda  :)

FuseBux has grown tremendously in recent months, and so this manual verification process took longer than expected to complete. We wish to thank for their support, patience and confidence of all of you during the last few weeks, because we know that it was very important for the system to remain strong and stable throughout this period.
Currently we have over 80% of 500.000 accounts manually checked, and so we will start releasing payments between this Friday and Monday.