Paypal € - $ Takası

Başlatan sicher, 23 Şubat 2014, 01:21:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Hesabımda 11.96 € var günün kuruna göre 16.43$ yapıyor değişimi uygun görenler veya fikri olan arkadaşlarla takas yapmak isterim.
Kura göre değişim gösterebilir... Artık zamanına göre bakıp konuşup anlaşırız :)

hakanatik01

Amaç ne sicher ? euro yu dolar yapmaksa Paypalda bu dönüşümü kendinde gerçekleştirebilirsin;

sicher

yapmak istediğim şu misal ben size $ gondercem ya gönderirken $ olarak gider mi

hakanatik01

Bende onu diyorum işte birine göndermene gerek yok euronu dolar yapabilirsin ama dönüştürmeden bir bak kuru farklı olabiliyor paypalın atıyorum 3liraysa 2,98 diyor mesela dönüştürürken ama miktar küçük olduğu için zararın 1 lira bile olmayacaktır;

hakanatik01

Senin hesaba göre hesaplattım baya düşük kalıyormuş adi paypal :D

0,44 zarar ediyorsun sanırım :) Acelesi yoksa dönüştürme öyle dursun ama birine yollaycağın zaman dönüştür kur değişir elbette :)

sicher

Paypal Payza Takasında kullanabilir miyim peki $ olarak takas yaparken suanki görünümü $ üzerinden dediğiniz gibi zarar 1 lira anca

sicher

yapayım($ a dönüştüreyim) gitsin o zaman değil mi hocam

hakanatik01

Aslında çok fark etmiyormuş da 1 lira bile değil:=)
Şimdiki dolar:/euro kuru : USD/EUR   1 EURO   1.3708   AMERIKAN DOLARI
papypal da 1,33 :)

2. sorunu  tam olarak anlayamadım biriyle takas yapacaksan dönüştürmeden bile yollasan bişi demezler belki  ne olur hesaplarsın söylersin misal 20$ payzamı aldın dersin 11 euro yolliycam kur zaten bu kadar aynıya denk geliyor v.s. diye öyle dönüştürürsün illede karşıya dolar yollamana gerek olmaz bence karşı taraf euro da kabul edecektir asıl sorun payza bulabilcen mi :P :)

lazımsa dönüştür istersen değilse dursun ama şimdik paypal kuru 1,33müş yarına belki 1,4 olur :P ben genelde lazımsa dönüştürüyorum ama bankaya çekiceksen illle TLye dönüştüreceksin zaten o yüzden napacağına da karar ver ki ona göre dönüştür yoksa 2 defa paypalın gazabına uğrarsın :P euro > $ > TL gibi :P

sicher

hakanatik01

Bulursan anlaş karşı tarafla işte euro at ona sen konu başlığını değiş payza lazımsa :D