FuseBux İstatistikleri (SCAM)

Başlatan 6il9in, 23 Şubat 2014, 07:49:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cihan77 - 01 Haziran 2014, 18:13:05
Durum cok kotu hep zarar ettiriyor. Gunluk $0.50 - $1.50 arasi zarar.

28 referrals were automatically replaced for free due to inactivity

Zapta avg lerin iyiydi. Ayrı işlemler mi yapıyorsun ? ???
Sitelerin tepkileri çok benzer aslında, aynı ref adetlerinde değilsin sanırım.

cihan77

Zapbux standart fusebux ve probux goldenim var.

Fusebux 110$ yatirdim 40$ kadar cektim ve biriken para ile refleri 90 gun uzatiyorum
Probux 102$ yatirip 5$ cektim biriken para ile refleri 90 gun uzatiyorum.
Zapbux 30$ yatirdim 6$ cektim biriken para ile refleri 90 gun uzatiyorum.

Fusebux 250 RR AVG 0.25 kadar dustu
Zapbux 170 RR  AVG 1.90
Probux 226 RR AVG 1.45 civarir

ptconur

Arkadaşlar cuma günü 393 rr ile 23 tık aldım. Cumartesi de yine aynı. Bugün 2 saat öncesine kadar 12 tık almıştım. 2 saat önce dışarıdan para yatırarak 100 rr kiraladım ve şu an rr tıkı 356 büyük ihtimalle de reset saatine kadar artacaktır bilginize

hamzakursad

Alıntı yapılan: ptconur - 02 Haziran 2014, 01:10:58
Arkadaşlar cuma günü 393 rr ile 23 tık aldım. Cumartesi de yine aynı. Bugün 2 saat öncesine kadar 12 tık almıştım. 2 saat önce dışarıdan para yatırarak 100 rr kiraladım ve şu an rr tıkı 356 büyük ihtimalle de reset saatine kadar artacaktır bilginize

Ben de son çare olarak senin gibi dışarıdan para yatırmayı denemek için bugünü bekliyordum. $50 çektim ve $25 geri yatırarak 100 RR daha  kiraladım, 1100 RR ile an itibariyle 81 Tık var.Bu sayı dün 1000 RR ile 474 tü. Bakalım akşama kadar nasıl bir değişim olacak. Gelişmeler için bizden ayrılmayın  :P

ElisaMcCline

Farklı denemelerde;
İlk gün yükseliş yaşayan çok oldu. Önemli olan, bunun devamı geliyor mu ;)

Ayrıca;
Neden AVG ler sadece iyiyken paylaşılıyor, onu da anlayamıyorum. (tüm sitelerde durum böyle maalesef)
Pek çok kişinin bu sitelerde refi var. Ama konuları sadece bilgi almak için kullanıyor. Çok az kişi İstatistik paylaşıyor.
Sağlıklı yorumlar yapılabilmesi için farklı kişilerin de bilgisine ihtiyaç her zaman var.
Dolayısıyla sizlerin sağlıklı bilgiler alabilmeniz için.

mtoy76

ben zapbuxta tıklar düşünce foruma mesaj attımda banlandım. Demekki paylaşmamak lazımmış

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mtoy76 - 02 Haziran 2014, 14:57:36
ben zapbuxta tıklar düşünce foruma mesaj attımda banlandım. Demekki paylaşmamak lazımmış

Burada paylaşın o zaman, biz kimseyi bilgi veriyor/istatistik paylaşıyor diye banlamıyoruz :)

abcb

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Haziran 2014, 14:54:59
Farklı denemelerde;
İlk gün yükseliş yaşayan çok oldu. Önemli olan, bunun devamı geliyor mu ;)

Zapgrup için aldığımız son pakette ilk gün hemen hemen tüm refler tıklamıştı Hocam, bugün 3. günleri ve hala iyi gidiyor, bu saate kadar hemen hemen yarısı tıklamış  :)
Fusedede tahminim durum bu şekildedir  :)

ElisaMcCline

İyi gidenlerin de,
Bir sonraki ref alım zamanına 1-2 gün kala sapıtıyordu galiba, buradan gördüklerime göre :)

abcb

Haydaaaa, saltanatımız  :P 5 günmü sürecek Hocam  :S Zaten diğer paketler iyice cıvıttı  :S