Reklam Verilcek Site

Başlatan avni59, 28 Şubat 2014, 10:47:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Alıntı yapılan: enderege - 28 Şubat 2014, 20:27:37
Hocam ben hitine bişey demiyorum. Fazla hit alıyor ama DR gelmiyor. O zaman neden o kadar parayı vereyim? Buyrun günlük reklamlar ilk bir iki gün çoktu. Ama şimdi 3-5 tane anca çıkıyor. Ama probux ve neo da bir sürü günlük reklam dönüyor. ve getiriside gayet iyi.

Clixsense'de DR'ler, 100k+ hitten sonra gelmeye başlar. Çünkü kaliteli hit alıyorsunuz o yüzden maksimum bütçe diyorum. Kısa vadeli inorganik hit konusunda probux bile daha başarılı Clixsense'den.

avni59

iki sitenin karsılastırması.

refleri karsılastıramadım çünü farklı formatlarda yayınladım reklamları.ama sitelerin günlük hitleri bu şekilde.belki işinize yarar.

avni59

yarın aksam goldenclixi deniycem 6 slotum bos.reklam vermek isteyenler için ref başına 0.2$ gibi bi ücret dusundum.sansını denemek isteyenler buraya yazıp bana ulasabilir.

çok akıllı bi' telefonla yollanmıştır.

avni59

goldenclixten vazgecip cashadda da 1 haftalık reklam verdim.bi tek elisa hocadan istek geldi onun bannerları yayınladım suan :)bakalım nası bi sonuç alcaz.

avni59

cashadda günlük 1.3k-1.5k hit veriyo haftalık fix reklam 5$.gelen dr sayısını reklam bitince yazcam buraya.

6il9in

Alıntı yapılan: avni59 - 09 Mart 2014, 01:58:26
cashadda günlük 1.3k-1.5k hit veriyo haftalık fix reklam 5$.gelen dr sayısını reklam bitince yazcam buraya.

Peki şimdilik gelen dr den memnunmusun..

avni59

doğruyu söylemek gerekirse pek hesaplamadım.ama bu reklam bitince bi hesap yapcam.ama drler hep dusuk odemeli siteleri tercih ediyolar yatırım yapcak dr cashadda dan cikmaz kanimca

6il9in

Alıntı yapılan: avni59 - 09 Mart 2014, 02:59:50
doğruyu söylemek gerekirse pek hesaplamadım.ama bu reklam bitince bi hesap yapcam.ama drler hep dusuk odemeli siteleri tercih ediyolar yatırım yapcak dr cashadda dan cikmaz kanimca

Şu reklamı bir düzenliyeyim bakalım 1 günde neler olacak..

avni59

yarın aksam asdbuxta 1 haftalık reklam baslatcam ref basina 0.2$ teklifim gecerlidir.5 slot bosta :)

tolgacan86

Önceki reklamların sonuçlarınıda paylaşırsan sevinirim ;)