esoBux (SCAM)

Başlatan universitely76, 26 Ekim 2011, 23:06:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

İlk ödemeye kadar destek hee, OK.. bakalım, ben site adam olursa demiştim, madem adamdan sayıyorsunuz, ilk ödeme çok yakında :)

Ok o zaman universitely gelince bana bilgi versin..
Duydun mu universitely..
İlk ödeme kaç dolarda, senin balance bilgin, direk ref sayın.. max direk ref limitini ver.
Şu andaki halinle ilk ödemeye kaç günün kaldı onu söyle. (gelen tıklardan bilirsin).

Sonra ,,,, sonrası seninle benim aramda.. ;)
Bilgileri ver, benden haber bekle... :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Aralık 2011, 23:23:09

Yuhh yani. Bende isterim bi ara.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 03 Aralık 2011, 23:30:26
Yuhh yani. Bende isterim bi ara.  :D

İlk ödemeyi aldıracağız yahu işte :)
Bütün mevzuu bu değil mi ? :) Sonra tanımam :D

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Aralık 2011, 23:23:09Duydun mu universitely..
duydum hocam :) duydum duymasına da, şu an çok yorgunum göz kapaklarımı bile taşıyamayacak vaziyetteyim, tıklarımı yapamadığım için şu an onun uğraşısı için pc başındayım, yarın kalkınca diğer sorduklarınıza cevap veririm.
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

İlk ödeme kaç dolarda, senin balance bilgin, direk ref sayın.. max direk ref limitini ver.
Şu andaki halinle ilk ödemeye kaç günün kaldı onu söyle. (gelen tıklardan bilirsin).
Min. ödeme 2$, şu anki balance 1.01$. İkisi aktif olmak üzere 4 direct refim var, üst limit 40.

Reklam bulunmadığı için ödeme alma günü gelmez ayın son çarşanbası durumunda; ancak reklamlar sorunsuz izlenirse bu halde (2 DR ve kendim) günlük 0,08$ geliyor ve 13 günde min ödeme limitine ulaşıyorum.
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 04 Aralık 2011, 16:42:22
Min. ödeme 2$, şu anki balance 1.01$. İkisi aktif olmak üzere 4 direct refim var, üst limit 40.

Reklam bulunmadığı için ödeme alma günü gelmez ayın son çarşanbası durumunda; ancak reklamlar sorunsuz izlenirse bu halde (2 DR ve kendim) günlük 0,08$ geliyor ve 13 günde min ödeme limitine ulaşıyorum.
Nasıl yahu, sitede tıklayacak reklam mı yok ? ???

universitely76

evet aynen öyle...

Aslında site ilk tanıtıldığında site hakkında yaptığımız muhabbetlerden sonra devam etme taraftarı değildim ancak üye olan arkadaşlarımızı görünce açılıştan sonra ilk ödemeyi alabilir miyiz diye düşünerek devam ediyordum. Şimdi de böyle bir reklam sorunu.. reklamlar olsa 10 günlük mesele ancak olmayınca da olmuyor maalesef.

O yüzden ref arkadaşlardan bırakalım talebi gelirse, siteyle daha fazla vakit kaybetmenizi istemem hemen bırakırım.
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Yahu :)
Reklam olmayan siteden nasıl ödeme gelececek ki :)
Evet direk ref ayarlayacaktım sana ama böyle yapacak birşey yok :(

ElisaMcCline

OK aldım bilgiyi, reklamlar gelince bilgi verirsin burada... OK ;)

enderege

Reklamlar gelmiş. Tıklamaya devam edebilirsiniz.

Edit:

Tıkladım ama onaylamadı. Bu sefer siteyede ulaşamıyorum.  :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.