Değişim

Başlatan HyperNova, 05 Mart 2014, 19:48:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HyperNova

Yani şimdi  en yüksek veren reklamları tıklayıp bıraksam birde standartsan o zaman RR nin 1 2 tıklmasından farksız olur.Ne anladım o işten (. değil mi ?

HyperNova

Uyarınız dikkatte alınacaktır.

nouma26

Ya kırmak da istemiyorum arkadaşlar ama güncel yazmasanız da arayan buluyor sizleri merak etmeyin lütfen...

HyperNova

üye olmak istediğim siteler güncelenmiştir.
zapbux,wattbux   

cihan77

Alıntı yapılan: HyperNova - 23 Mart 2014, 12:58:17
üye olmak istediğim siteler güncelenmiştir.
ojooo,zapbux,wattbux   

Goldenclix uye olabilirim sizde ojooo'ya

[spoiler]http://wad.ojooo.com/index.php?ref=cihan77[/spoiler]

HyperNova

ref linkinizden üye oldum.İmzamın altında goldenclix ref linkim mevcut.Günlük 4 Standard Advertisements tıklamanız yeterli.

cihan77

Alıntı yapılan: HyperNova - 23 Mart 2014, 17:45:24
ref linkinizden üye oldum.İmzamın altında goldenclix ref linkim mevcut.Günlük 4 Standard Advertisements tıklamanız yeterli.

Tesekkur ederim. Bende uye oldum. Eger isterseniz marbux ile wattbux degisiminide yapabiliriz.

HyperNova

marbuxa ref karşılığı üye oldum.O yüzden kalıcı bir para alma düşüncem mevcut değil.Fakat ilerleyen günlerde  konuyu günceleyeceğim başka siteleride ekliyeceğim benim  ptc kayıt defterim var (: onu gözden geçirmem gerekecek.Şimdi için kesin bir şey söyleyemem.

vejeteryanzombi

Alıntı yapılan: HyperNova - 05 Mart 2014, 19:48:09
Üye olduğum siteler
Goldenclix,probux,neobux,
üye olmak istediğim siteler
zapbux,wattbux
Ref aramadığım ama üye olduğum siteler
twickerz,marbux
Twickerz adresinize wattbux adresim karşılığında üye olabilirim siterseniz veya mrbux

HyperNova

Teklifiniz için saolun.Şimdilik probux,neobux ve goldenclix'e referans aramaktayım.Az öncede belirttiğim gibi ilerleyen günlerde ptc sayılarını artıracağım.