FuseBux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan 6il9in, 05 Mart 2014, 22:55:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Payzama giremiyom şu anda PC değişmem zor :P bunla idare edin :) Anında olduğunu bilmiyordum ben istedim geldi 3-5 saat bekletmiyormuydu ? :)

illisionist

ödemen hayırlı olsun hakan! bir şey dikkatimi çekti neden herkes payzadan para çekiyor paypal'a göre kesinti mi az?
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

hakanatik01

Teşekkürler;
Çok dikkat etmedim diğerlerini bilmem benim 3 sebebim vardı :)
1.si Payzaya ihtiyacım vardı o yüzden oradan çektim,
2.si süpriz olmasın en azından elime ne geçeceğini biliyorum diyede payzayı tercih ettim hesap kitapla uğraşmadım ;
3.sü yatırım payzadan :P :D bu kural burda geçerlimi ona bile bakmadım ama büyük ihtimal geçerlidir herhalde :)

Ama ilk site çıkışında payzaya daha çok kesiyor ,paypalda biraz daha az ama işte aması kısmında ödeme kanıtlarından gördüğüm paypala gelince birde paypal kesiyor aynı kapıya çıkarmı hesaplamadım hiç...
Yanlış bilmiyorsam paypala site çıkışında uyguladığı kesinti %4 olabilir,birde paypal kesecek ü3-5 sent fakedermi etmezmi hesaplamakta lazım ödeme kanıtlarımız da küçük nede olsa ,büyük olsa hesap kitap işine girişilirde şimdilik gerek yok gibi geldi banada :)

abcb

Ödemen hayırlı olsun Hakan Modum  :)

nouma26

Hayırlı olsun Hakan  :)

Yatırım payzadansa oradan çekiliyor.

Payzaya kesinti daha çok oluyor.Paypalda satıcı olarak gönderiyor ama elinize geçen miktar daha fazla olur.

Payza anında paypal ödemeleri  1 gün içinde yapılıyor....

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilalyuzugullu

Coulers79

...........

bilalyuzugullu

hayırlı olsun coulers :y

abcb

Ödemen hayırlı olsun Coulers  :)