FuseBux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan 6il9in, 05 Mart 2014, 22:55:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HeadSh0t

Hayırlı olsun Batuhan  (hp)

batuhankural

Alıntı yapılan: ikose - 30 Nisan 2014, 20:22:52
Ödemen hayırlı olsun batuhan :)

Para yollayamıyorum derken , biraz daha açıklama yazmalısın..
örneğin önceden TL yolluyordunda şimdi hesabına $ geldiyse çeviri yapman gerekir..
Yada PP hesabının bir şekilde ayarını değiştirmişsindir. TL göster veya $ göster diye..
PP hesabına gir önce hesabındaki tüm bakiye TL mi görünüyor $ görünüyor bak.. Ona göre bilgi ver..

yada sana açılmış bir dispute varmı birde ona bak..

tüm bakiyem tl olmasına rağmen yolluyamıyorum

batuhankural

Özür dileriz, ancak ödemenizi şimdi gönderemiyoruz. diyor bi türlü sorunu halledemedim
Bu arada teşekkürler Headsh0t

hakanatik01

Sorunu fuse'ye bağlanması zor çünkü yaptığı seni satıcı gibi göstermek sanki sen fuseye birşey satmışın gibi göndermiş ödemeyi başka bişi yapmamış ikose ustamın dediğine baktınmı ? (dispute) hiç yemediğim için bilmiyorum nasıl işlliyor belki para alabiliyor ama yollayamıyorsundur dispute olduğunda onada bir bak Satıcı gibi gönderenlerden genelde korkulur çünkü adam ürünüm gelmedi deyp dispute açar alır parayı geri :P

batuhankural

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Nisan 2014, 21:17:38
Sorunu fuse'ye bağlanması zor çünkü yaptığı seni satıcı gibi göstermek sanki sen fuseye birşey satmışın gibi göndermiş ödemeyi başka bişi yapmamış ikose ustamın dediğine baktınmı ? (dispute) hiç yemediğim için bilmiyorum nasıl işlliyor belki para alabiliyor ama yollayamıyorsundur dispute olduğunda onada bir bak Satıcı gibi gönderenlerden genelde korkulur çünkü adam ürünüm gelmedi deyp dispute açar alır parayı geri :P
fuse herkese böylemi yolluyor.

hakanatik01

bilmem ama ödeme kanıtları var burda bakmak lazım :) misal cihanda aynı

o yüzden bu tarz sitelerde payza alıp takas yapmak iyidir hem kesintinde olmaz bu durumda 0,49 u bırakmışın mesela boşuna :P

sakoya1992

hayırlı olsun ödemen ;)

bilalyuzugullu

hayırlı olsun batuhan :y  evet hepimize aynı şekilde yolluyor. ben gayet rahat yolluyor ve alıyorum. hatta banka hesabımada sorunsuz çekiyorum. mutlaka farklı bir sorun vardır. en garantisi paypal ı arayıp telefon görüşmesiyle çözmek gibi sanki ???

batuhankural

sorun bu  (d)

Coulers79

O e-mail başka bir hesabına mı ait?