NeoBux Hakkında

Başlatan Flying Madman, 08 Mart 2014, 18:52:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Senelerdir plan yap sonra unut olur mu be ya? (hydr) Aslında ödül verirler mi onu merak ediyordum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 13 Şubat 2015, 21:07:47
Senelerdir plan yap sonra unut olur mu be ya? (hydr) Aslında ödül verirler mi onu merak ediyordum.

:)

Today at 20:02
Enjoy this weekend and never forget about the ones you love.

Here's a special promotion to show how much we love you:

Renewal discount on referrals for all memberships:
30 days: 8%
60 days: 13%
90 days: 20%
150 days: 27%
240 days: 32%

Coulers79

Dün checklist addon bonusu için Firefox'a geçtim. Neobux reklamlarını izlemek zorunda kalıyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 14 Mart 2015, 20:33:38
Dün checklist addon bonusu için Firefox'a geçtim. Neobux reklamlarını izlemek zorunda kalıyorum.

Ben de FF kullanıyorum ama izlemek gibi bir zorunluluk yok.. ilginçmiş.

abcb

Coulers Modum'un firüslerinden olsa gerek  :PP

gaddar

konu açmaya gerek duymadım burdan sormak istedim neoyu kullanan arkadaşlara reklam verdim fakat hep X işaretini yedim.Reklam tıklamadım hiç bununla alakası olabilir mi.Sadece reklam için girmiştim.hatta bi ara askıya alınmıştı hesap.

hakanatik01

Tam bilmiyorum ama hızlı cevap olurmu bilmem aklıma geleni yazayım  :) Neo param var istediğimi yaparım demeni kabul etmiyor ben ne istersem onu yayınlarım al parnaıda git sanamı kaldım diye nedense acayip bir politika izliyor :P :D verdiğin reklam yasaklı olabilir  :)

gaddar

reklamla ilgili bi madde yollamış kabul edilmiyormuş :m

mepay

@gaddar kabul ettirmek istiyorsan traffic Mansoon'daki rotatoru kullanıp, rotator içine clixsense koyarsın. Kabul edildikten sonra da istediğini koyup reklamını yaptır.

Sent from my iPhone using Tapatalk