ref degişimi

Başlatan rota26, 09 Mart 2014, 19:05:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

ref degişimi yapılır

degişim yapmak istedigim siteler clearbux, frenchiclix    clearbux ilk tercihimdir
[spoiler]ref degişimi tamamlandı[/spoiler]

üye olamayacagım siteler
neobux , probux, clixsia, fusebux,zapbux, 88bux , neatclix ,debadibux ,buxleader ,areabux ,ionbux ,clearbux ,twickerz ,ptcstair ,goldenclix , lynkar, instabux,clixters ,cashbux  ve daha niceleri  :D

daha aklıma gelmeyen olabilir.

arkadaşlar eski sitelerin hemen hemen hepsine üyeyim bu tarihten sonra (21 nisan 2014)açılan sitelere ref degişimi uygun olacaktır

tolgacan86

hiçbirine üye değilim, fusebux karşılığında istediğine üye olabilirim?

volkanaydinli

Neobux, Ojooo ve Zapbux karşılığı Marbux, Debadibux, Exchangebux uygun mudur?

rota26

volkanaydınlı hepsivar maalesef

neobux tekrar deneyeyim diger ref deşiminde aktivite edememiştim.muratli1996 ile zapbux ref degişimi yaptım. ojoo ya çok önceden üye oldum

tolgacan fusebux çok önceden ye olmuştum aktivasyon kodu gelmemişti.hypernova ile bu siteyle degişim yapacaktım fakat üyeligim gözüktügü için olmamıştı

eger başka siteleriniz varsa onlara bakalım.çok siteniz varsa liste halinde önem sırasına göre listelerseniz iyi olur.uygun olanlara üye olurum :)

volkanaydinli

Clikit üyeliğiniz var mı?

rota26

varmış ben size üyeolmadıgım siteleri yazsam daha iyi olacak.site içinden bakayım.biraz müsade

ben bu işlerde yeni oldugum için yatırım yapmadan yüksek reklam gelirli sitelere devam etmiştim diger az gelir getiren siteleri bırakmıştım birde aktivasyon kodu gelmeyenler var,onun için böyle zor oldu.kusura bakma :)

volkanaydinli

Est. Önemli değil...

rota26

drclix kesin yok herhalde :)
clikz4freakz
worlbux
zonclix
croclix
bunrdada çıkarmı acaba  ???

volkanaydinli

Sağolun hocam, ben de zahmet verdim...

tolgacan86

fusebux'a yeni bir maille üye olmayı deneyebilirim derseniz olur, onun dışında şu anda değişim yapabileceğim bir sitem yok malesef..