BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bugün ref alma günüm. Ama refler yine kayıp, alışveriş sepeti kayıp. Şuan alma hakkım olduğu halde alamıyorum. Ref sıkıntısı başlamamıştır umarım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Mesen

Evet purchase referrals sayfası kayıp. Sorun nedir yeni farkettim ben de  ???

ElisaMcCline

AVG lerin biraz yukarıda olmasının sebebi belli oldu  o zaman, ref sisteminde bir sorun var demekki,  kimille çok ses çıkarmasın diye AVG ile kapatacaklar memnunuiyetsizlik farkını :D
Forumda soran olmuş ama henüz bir açıklama ya da cevap yok. :)

universitely76

ref sıkıntısı yüzünden bende dün istediğim saatte alamadım, bir gecikmeyle alabildim refleri  :-[
Şu sıra imzasız'ım...

Mesen

Benim de bu saatlerde ref satın almam gerekiyordu fakat malum. Hiçbirşey gözükmüyor. Sinir oldum şimdi :) Bu olay ne zamana kadar böyle sürer ki? Gün içerisinde sürekli login yapılarak çözülebilir bir durum mu yani sürekli girip kontrol edersem ref paketlerini yakalayabilir miyim, yoksa belli bir zaman sonra tamamen aktif mi olur?

universitely76

Ben aşağı yukarı bi 2-3 saat bekledim çıkmadı, reset saatinden (01:00) sonra girdiğimde paketler çıkmıştı.  Bilmiyorum belki de benm şansıma öyle çıktı,  siz yinede online olun devamlı sayfayı yenileyerek göz atın  ::)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Şu anda 300 lük paket bile var arkadaşlar.
Bence bir düzenleme yapılı ve bitti. Tekrarlarsa burada paylaşalım o zaman :)

karizmatik34

Dün gece saat 1 civarı 100 ref paketi aldım :) Geçici bir sorundur ???

bilalyuzugullu

bugün saat 14:00 da almak istedim yoktu. sürekli açık bırakıp ara ara baktım.15:00 da ticket attım ancak 18:30 da geldi paketler ve aldım.
dün akşamda universtely76 aynı sorunu yaşadı ve oda ticket attı ve karizmatik34 ün dediği gibi 01:00 civarı aldı reflerini.
halisede birkaçgün önce yaşadı aynı problemi ve oda ticket attı ve sonra refler geldi ve aldı. atılan ticket ların bir faydası varmıdır bilemiyorum ama arasıra yaşayacağız sanırım bu problemi. genel durum bunu gösteriyor gibi sankim  ;)  alışsak iyi olacak  :D :D :D

enderege

Sorun bendede düzeldi sepetler geldi. Ama 8 günde bir rentale para atma sorunu yüzünden minimum 80$ biriktirmem gerekiyor. Bir saattirde 79.850$ kaldık. Bütün gün deli gibi tıklamışlar. Dünkü tıkı bu saatte geçmişler. Ama devamı gelmiyor. Sanki biri frene basmış. Hayırlısı bakalım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.