BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

hocam o zaman ben paylaşıyım mı yaptığım hesabı kitabı burdan  ::)
çekiniyorum çünkü hesabı görenin canı silver çekecek  :D :D  sonra bide zararımız olmasın arkadaşlara

yada en iyisi ben 27 sinde kendim başlayıp vereyim hesabı ki en azından derim; yalnız değilsiniz kardeşlerim bakın bende gittim gümbürtüye  :D :D :D :D :D

birde hocam bu avg düşmesinin cashautun kapalı olmasıyla bağlantısı olabilirmi ki. millet kızıp tıklamamıştır belki  :D :D :D

enderege

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 24 Nisan 2011, 19:27:04

hocam naaptınız yaa altüst oldum şimdi ben. bidaa hiçbişiye heveslenmiycem.

Aslında bu site demek sağlam ki  işi böyle sıkı tutuyorlar. ve birde üstte Elisamccline hocamın dediği gibi hep paypaldan alış-veriş olunca sitede reklam yapacak. Bakın ne kadar para dağıtıyoruz diyecek.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Kazancın %50 si rental balance a geçmeye başlamış :(
Hoş belki daha iyi bile oldu.. zaten rentale geçeceğim para cashouttan sayılmayacak artık ;)
Kullandıkça göreceğiz :)

Hesap yapınca, geriye dönük son 3 günün Direk ref tıklarının yarısı gibi duruyor.  ???
Hiçbir açıklama da yok.. ilginç :)

hknptc

Alıntı yapılan: enderege - 23 Nisan 2011, 23:21:47
Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Nisan 2011, 23:16:34

Hiçbir zaman tekdüze değil, Sürekli heyecan

Hiçde öyle değil hocam. Tekdüze!... Ha bire paypala dispute de... dispute. Artık monotonlaştı.

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 24 Nisan 2011, 19:27:04
:( :( :( :'( :'( :'( :'( :'( :( :( :( :( :'( :'( :'( :'( :'( :( :( :(
hocam naaptınız yaa altüst oldum şimdi ben. bidaa hiçbişiye heveslenmiycem.
o kadarda hesap kitap yaptım; hem kendime, hemde burdan yayınlamaya bronze ve silver farkı diye.
soona bi baktım yok efendim rentale aktardınmı cashaut dan sayılıyor  :'(  üstüne bide enderege cashaut kapalı diye ekledi  :'( :'( :'( bütün hevesim kaçtı; koymadım bende buraya. şimdide avg ler ağlamaya başlamış. oooof of  ne olacak bu memleketin haali  :D :D :D :D

nelson admini diğer uyduruk siteler ve adminleriyle karıştırmayın. incrasebux serverı taşınacaktı ve site neredeyse 1 hafta kapalı kaldı fakat hiçkimse en ufak bir şüphe duymadı ondan. onun yaptığı tek hata globo admininin ricası üzerine oradaki ücretler ve avglere ayarlama yapması için ortak olmasıydı ama benim gibi ilk üyelere bol keseden para dağıttığı için globo admininde para kalmadı ve site bir daha düzeni tutturamadı.

fakat bigtimebux en başından beri nelson önderliğinde başladı o yüzden ödeme yapmama vs gibi bir sorun olacağını düşünmüyorum. parayı her ne şekilde değerlendiriyor bilemiyorum ama kendi sitesinde uzun zamandır üyelerine de iyi para kazandırıyor. bunu onbux da yapmaya çalıştı fakat 6 ay sonra battı ama bu adam 3 senedir ayakta.

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Nisan 2011, 23:37:45
Kazancın %50 si rental balance a geçmeye başlamış :(
Hoş belki daha iyi bile oldu.. zaten rentale geçeceğim para cashouttan sayılmayacak artık ;)
Kullandıkça göreceğiz :)

Hesap yapınca, geriye dönük son 3 günün Direk ref tıklarının yarısı gibi duruyor.  ???

upgrade bölümünde tüm refler için yazıyor fakat aynı incrasebux sitesindeki gibi yalnızca direk refler için geçerliymiş bu kural.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Nisan 2011, 23:37:45

evet hocam sanırım hakanın dediği gibi durum. malum henüz rent ref yok bende, sadece direkt reflerim var ve tıkların yarısı rentale gidiyor. aslında rentallerinde öyle olsaydı daha iyiydi.
zira eğer sizin dün dediğiniz gibi ana hesaptan rentale aktarılan para da cashaut muamelesi görüyorsa cashaut bekleme günü 20 güne çıkar bronzda  >:( silverdede 16 gün olur  :-[
bir rentale bir paypala hesabıyla gidersek  :)

ElisaMcCline

Ben de o yüzden hesabı yaptım ve direk reflerin gelirleri olduğuna kanaat getirdiğim için yazdım ama..Bunu bizim bulmaya çalışmamız biraz salakça bir konu..
Adam gibi açıklama yapılması lazım.
Orada Para harcarken göz önünde bulundurulan bir bilgi şeması var ve yanlış...

İkinci konu... tuhaflıklar devam ediyor... Şu anda 5dk geçti ve reklamlar resetlenmedi.
Dün  ve bugün bu saate kadar rezil giden avg ler.. 7 dk içinde tavanı deldi gidiyor.

7dk önce 160 ref tıkım vardı.. şu anda 355...

Neyse resetlendi de uçuş durdu :D

Edit:
100 ref --> 3.55 AVG (24 Nisan 2011)

enderege

Bigtimebux
Bronze  üyelik (20-04-2011)

100 ref 365 tık (3.65 AVG) 25-04-2011
100 ref 145 tık (1.45 AVG) 24-04-2011       :'(   Hadi buyrun...
100 ref 320 tık (3.2 AVG) 23-04-2011
100 ref 360 tık (3.6 AVG) 22-04-2011
100 ref 320 tık (3.2 AVG) 21-04-2011
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilalyuzugullu

24 ünde kesin bi problem oldu ve belli bir saat yansımadı bence. az önce forumda istatistik paylaşanlara baktım hepsinde aynıydı durum. bu da rahatlattı açıkçası  :)

ElisaMcCline

100 ref --> 3.45 AVG (25 Nisan 2011)
100 ref daha aldım.. bbundan sonra 200 refle statslara devam...

Yanlız bronze üyelikte şöyle bir sorun var.. rentale aktardığım paradan sonra şu anda imvest 96$ oldu.
10 günde bir 20$ max cashout ile 50 gün demek bu parayı almam ki.. daha da ref alacağız.
Çok uzun sirecek gibi duruyor  yatırım çıkarma konusu.

Bronze la devam etmek mantıklı değil gibi. Zaten denemek için almıştım.
Üst üyeliklere bakağım.. Ya bundan sonra iyi bir upgrade.. ya da rolantiye alıp devam edeceğim.

Sürekli yatır çek, PayPal balance dan olsaydı sorun yok bir şekilde çevirirdik ama sürekli kredi kartından harcama gerekiyor. PTC den 3 kuruş kazanacağız diye başımıza iş alacağız....

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Nisan 2011, 03:40:32

Bronze la devam etmek mantıklı değil gibi. Zaten denemek için almıştım.
Üst üyeliklere bakağım.. Ya bundan sonra iyi bir upgrade.. ya da rolantiye alıp devam edeceğim.

hocam aslında bu hesabı yarın kendim girişi yaptıktan sonra verecektim ama sizin böyle dediğinizi görünce bugünden bakıp bi inceleyin istedim hatalı bi bölüm varsa lütfen belirtin düzelteyim.  :)

bu hesap 45 günlük giderler ve tahmini gelirler baz alınarak yapılmıştır. avg ler  burada ve site forumunda paylaşılan avgler baz alınarak  vede 45 gün sonuna doğru 3'ün altına düşeceği varsayılarak ortalama 3avg imiş gibi  hesaplanmıştır. yani değişken olabilir ancak yinede bronz ve silver farkını her halukarda ortaya koymaktadır.

ayrıca sitede 45-38-31-24 ve 17 günlük bir ref kiralama seçeneği yoktur. sadece 45 günün sonundaki kar zarar durumunu görebilmek adına hesaplamalar; günlük ref kira maliyeti x gün = ref maliyeti şeklinde oluşturulmuştur.

ewet şimdi bronz hesabını görelim  :)

kazanç          maliyet
3avg - 100ref - 45gün - 1.8$x45 =   81$                   60$

3avg - 100ref - 38gün - 1.8$x38=    68.4$                50$

3avg - 100ref - 31gün - 1.8$x31=    55.8$                41$

3avg - 100ref - 24gün - 1.8$x24=    43.2$                32$

3avg - 100ref - 17gün - 1.8$x17=    30.6$                23$

yıllık bronz ücreti                                                        20$

toplam gelir / toplam maliyet             279$              226$

kazanç:                                                          53$     

ve buda silver hesabı  ;)

kazanç          maliyet
3avg - 100ref - 45gün - 2.4$x45 =   108$                 60$

3avg - 100ref - 38gün - 2.4$x38=    91.2$                50$

3avg - 100ref - 31gün - 2.4$x31=    74.4$                41$

3avg - 100ref - 24gün - 2.4$x24=    57.6$                32$

3avg - 100ref - 17gün - 2.4$x17=    40.8$                23$

yıllık silver ücreti                                                        80$

toplam gelir / toplam maliyet             372$              286$

kazanç:                                                          86$     

bu hesaptan yola çıkıldığında 45-60 gün içinde yatırımın çıkarıldığı ve kara geçildiği görülmektedir. eğer sitenin uzun ömürlü olacağını ve yatırım yapmaya değer olduğunu düşünen arkadaşlar varsa vede durumları uygunsa tavsiyem silverle başlamaktır. ancak durum uygun değil deniyorsa yada hocamızın dediği gibi önce bir test edip bakalım sonra büyütürüz diyenler içinde tabiiki bronz.

ayrıca bronz kar-zarar avgsinin:2.23---silver kar-zarar avgsinin:1.67 olduğunu düşündüğümüzde ve avgler düşmeye başlayıp 2.50 lere geldiğinde silver daha avantajlı hale gelmiş olacaktır.
yine bronzda cashout süresi 10 gün ve max. çekim 20$ iken bu rakam silverde 8 gün ve max. 75$ dır.
buda bronzda 40 günde 80$ alabilirken silverde 375$ alabileceğimiz anlamına gelmektedir.
direk reflerdeki ve rental reflerdeki max. limit farklarıda hesaba katıldığında silver kazancının daha da  büyüyebileceği görülmektedir.

tabii tüm bunlar ancak ve ancak sitenin uzun ömürlü olması durumunda geçerli olacaktır. şu anki ptc sitelerinin genel durumuna bakıldığında aslında ilk dikkate alınması gereken durumda sanırım budur.  :)
yani iştahımızı kabartan bu hesaba bakarken, bir taraftanda kulağımızı elisa hocaya vermekte fayda vardır diye düşünüyorum.  :D :D :D

bu hesap sadece kabaca bir bilgi vermek adına farazi rakamlarla çıkarıldığından; herkesin kendisi için en doğru hesabı yapıp en doğru kararı vereceğini düşünmekteyim.

eğer yaptığım hesaplarda bir yanlışlık olduğunu farkederseniz lütfen uyarın; düzeltelim ki kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayalım.
hepinize hayırlı ve bol kazançlar dilerim.  :)