Openbux stats SCAM

Başlatan ElisaMcCline, 29 Ekim 2011, 23:42:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Sizin reflerin maşallahları var hocam, neyle besliyorsunuz acep :D

Bende sıkıldım 3 refle gitmekten şimdi baktım, "1 referrals available" durumunda bekliyoruz, yarın sabaha bu sayı 3 olur inş da bende alırım bi 3 baş ref :D yoksa böyle olmayacak bu iş....
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 10 Kasım 2011, 01:04:38
Sizin reflerin maşallahları var hocam, neyle besliyorsunuz acep :D

Bende sıkıldım 3 refle gitmekten şimdi baktım, "1 referrals available" durumunda bekliyoruz, yarın sabaha bu sayı 3 olur inş da bende alırım bi 3 baş ref :D yoksa böyle olmayacak bu iş....
Toplam 34 ref için 11 recycle var :) Ondandır bu avg ler..
Çok beklemeden recycle işe yarıyor ama cidden yüksek bir harcama oluyor.
ref adedinin 1/3 e yakın recycle dersek, maliyeti 0,33 e çıkarmış oldum. Kar zarar avg si de 1,57 ye yükselmiş oldu ama buna değdi tabii ki...
Yoksa ben de tıklamayan reflerle boğuşmak, diğerlerinin onların parasını dsa amorti etmesini beklemek zorunda kalacaktım.

Ya da ref başına hesap yaparsak;
0,40 maliyet ile kâr zarar avg si 1.9a çıkar. yine de tıklamayan refi değiştirmek mantıklı duruyor ;)
Abartıp hesap dengenizi bozmayın, ama ref alacaksanız, mantıklı adette recycle dan da kaçmayın bence.

Hmm unutmadan, çok adete ref görürsen ref alma sakın (10+ gibi).
Admin recycle vs ile değişenlerden 1 hafta içinde tıklamış olanları ara ara toplu olarak ortaya salıyor...
Forumda da şikayetler hep 10 ref ya da daha üstü ref alabilenlerden gelmiş...

universitely76

Şu ana kadar hiç recycle yapmadım, 3 rental reften bir tanesi geçtiğimiz ayın 30'undan; bir tanesi de bu ayın 1'inden beridir tıklamıyor. Sonuncusunun maşallahı var, sektirmiyor diyebilirim. Tıklamayanları autorecycle ile gitmelerinin beklemek daha mantıklı geldiği için recycle falan hiç düşünmedim, bekliyoruz kendi ayaklarıyla gidişlerini...

Bu arada kiralanabilir ref adedi 2 olmuş biraz daha bekleyip 3 olunca kaçırmasan mı :D
sırada ben varım, bu saatte ref almak isteyen benden sonra sıraya girsin, bakın sonra uyarmadı demeyin :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Enderegeye autorecycle konusunda kötü bir haber vermiştim, bence bir bak o yazıya... Openbux konusunda... :(
Refler böyle birer birer gelirken autorecycle konusu biraz sıkıntılı olur bence.. Ya da yine adminin tolşadığı reflerden gelebilir.... :(
Neyse yazıya bir bak bence...
http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/openbux/msg8266/#msg8266

universitely76

O yazınızı okumuştum hocam, evet dediğiniz gibi autorecycle sağlam olsa bile elde ref var mı, ona bakmak gerekecek.

Bende artık dayanamıyorum yatmadan da 3 ref göremem hesalde, elde de recycle edilecek 2 refim varken ve hemen yerine kiralanabilir vaziyette 2 ref varken hemen recycle mi etsem ki ::)
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Edit: Adamın biri benden önce davranıp almış refleri, şu an 0 kiralanabilir ref mevcut  :'( neyse gece bitmiştir benim için gidiyorum artık buralardan... :)

Reflerimi alan adamda kimse artık bilmiyorum ama ayağını denk alsın, topuklarına sıkacam onun. Bulacamm seni oğlummmm.. :D :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

gitmiş ki refler.. ben de sen aldın sandım... :(
Yaa çok uzun szaman olduysa bekle istersen.... recycle yap diyorsam bu kadar beklemeden tabii ki...

Edit :
Hmm,, benden önce yazmışsın :)
benim de bugün aslında ama daha 2 saatten fazla var... Ayakta olursam ve ref olursa alırım ;)

universitely76

Tamam hocam size kolay gelsin, ref avında rast gele diyorum size ve ben kaçıyorum garii :) ii geceler
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Elisamccline
# Membership Bonus: PIONEER
# Membership: Bronze (Expires 2011/11/24) (1 aylık)

Toplam yatırım: 20$
Toplam cashout: 11,03 + 15,13 = 26,16$
Net kazanç: 6,16$

06.11.2011 - 3 ref rented - total Ref: 34
06.11.2011 --> 34 RR --> 85 click - AVG: 2,50
07.11.2011 --> 34 RR --> 88 click - AVG: 2,58
08.11.2011 --> 34 RR --> 97 click - AVG: 2,85
09.11.2011 --> 34 RR --> 88 click - AVG: 2,58

10.11.2011 - 3 ref rented - total Ref: 37
10.11.2011 -->   ::)