Wattbux (SCAM)

Başlatan nouma26, 13 Mart 2014, 18:37:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: nouma26 - 31 Mart 2014, 20:55:04
Sorunsuz giriş yaptım.Herhangi bir hata alıyormusunuz?

30 dakikadan fazladır onlineyim sorun gözükmüyor. Geniş geniş tıklıyorum.  :))

aydyar13

Alıntı yapılan: nouma26 - 31 Mart 2014, 20:55:04
Sorunsuz giriş yaptım.Herhangi bir hata alıyormusunuz?

Şuan sorun bir sıkıntı yok girdim teşekkürler.

hamzakursad

23942
Members

685
Joined Today

$2,986.57
Paid Out

Bu kadar kısa sürede sizce mümkün mü? ???

bilalyuzugullu

bence az bile :D adamlar daha beta durumundayken ref yarışması başlattı. daha sitede reklam görmeden bizdende birçok arkadaş dahil üyelik aldık

ve direk ref tık geliri sanırım haala 0.01  üyelik alan insanların sayısının fazla olduğunu ve döndürdükleri reklam miktarını düşün :)

site açılışı yapmadan, kampanyanın son gününden önce forumda adminin welcome mesajına baktığmda en az 12 golden üye saydım :D

ve bu mesajlarda bizden kimse yoktu ;)  yaani sadece tebrik mesajı atanlardan sayabildiğimdi bu. sanırım 2 de ulti vardı :D 

bide bizim gibi oraya yazmayıp üyelik almış olanları düşün derim :)

hamzakursad

Yani baya büyük bir site burası öyle mi?  (prt)

Coulers79

PTC'yi bırakırken üye olduğum bir site. Eğer Bilal Hoca'da üyeyse yani düşün nasıl büyük bir scam'ın beklediğini.
İlk zamanlar bir şey olmaz sonrası meçhul. En kötü Ojoo gibi olur umarım. ::)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 02 Nisan 2014, 15:36:03
Yani baya büyük bir site burası öyle mi?  (prt)

büyüklüğünden ziyade bilemediğim bir nedenden ötürü aşırı ilgi gördü ???  hatta admininin sabıkalı olduğu söylentilerine rağmen :D

Alıntı yapılan: Coulers79 - 02 Nisan 2014, 15:49:28
PTC'yi bırakırken üye olduğum bir site. Eğer Bilal Hoca'da üyeyse yani düşün nasıl büyük bir scam'ın beklediğini.
İlk zamanlar bir şey olmaz sonrası meçhul. En kötü Ojoo gibi olur umarım. ::)

e tabiii bu durumuda gözardı etmemek gerek :D heran herşey olabilir :D bu yüzden ilk etapta yatırımı kurtarmaya bakalım biz ;)

hakanatik01

Tapbuxta aynıydı ama hocam oda launch yapmıştı herkes golden v.s. almıştı aynı mantıkla gidiyor gibi bir tane daha vardı bu tarz bir site yingyang hocanın tanıttığıydı sanırım (E.. li bişeydi de devamını hatırlayamadım şimdik :) ) launch deyip bu tarz başlayanlar daha çok rağbet görüyor sanki merak uyandırıyor önce sonra girende çıkamıyor :P .. sonu aynı olmasın inşAllah :) 

hamzakursad

Bence bu kadar ilgi görmesinde ki bir etkende kendine has scripti :) Admin burada kaliteli bir site temasını işlemiş :)

actionmanisherooftheworld

ref kazancı 2 cent bana çok geldi  5 tane aktif refim var inşallah site uzun süre dayanır ref kazancını düşürmez.