Wattbux (SCAM)

Başlatan nouma26, 13 Mart 2014, 18:37:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: Coulers79 - 11 Nisan 2014, 22:00:56
Ben dispute açmadan admincik aldığım tek ödemeyi geri istemiş. O ödemenin çoğuda tıkla birikmişti.

Sana o disputeyi admin değil Paypal açıyor. Wattbux a dispute açanların parasını karşılamak için senden alıp onlara dağıtacak. Demek ki adminin Paypalında para yok. Çoğu dispute olumsuz sonuçlanacak.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Öyle saçma şey mi olur ya bende ufaktan zarardayım bende dispute açacam.

enderege

Alıntı yapılan: Coulers79 - 11 Nisan 2014, 22:09:27
Öyle saçma şey mi olur ya bende ufaktan zarardayım bende dispute açacam.

Olur tabii. Sende yatırım yaptıysan sende aç.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Şimdi Nouma ile görüştük arkadaşlar.

Yatırım grubu olarak siteye dispute açıldı.
Geçmiş olsun ve bol şans.

abcb

Teşekkürler Nouma  :)
Umarım olumlu sonuçlanır  :)

hamzakursad

Bende dispute açtım şuanda. Sadece ilk ve en büyük ödemem olan $60 üzerinden açtım disputeyi. Orada belirttim toplam yaıtırm miktarımı. Sonuna bir de spam gibi olmasın, size ayrı ayrı işlemler olmasın diye 1 dosyada dispute açtım dedim :P

Hayırlısı olsun :) Grupa da bol şanslar  :y

HeadSh0t

Teşekkürler Nouma Hocam.  :)

Umarım dispute olumlu bir şekilde sonuçlanır. O:-)

aydyar13

Geçmiş olsun kısmet... bir sonrakine artık ,:)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 11 Nisan 2014, 23:24:24
Bende dispute açtım şuanda. Sadece ilk ve en büyük ödemem olan $60 üzerinden açtım disputeyi. Orada belirttim toplam yaıtırm miktarımı. Sonuna bir de spam gibi olmasın, size ayrı ayrı işlemler olmasın diye 1 dosyada dispute açtım dedim :P

Hayırlısı olsun :) Grupa da bol şanslar  :y

paypal dan yaptığın her ödeme için ayrı dispute açman gerekiyor  hamza, bu açtığın sadece 60$ ı kapsar.

zamanında tek bir siteye sıralı 8 dispute açmışlıım var :D ve tamamı olumlu sonuçlanmıştı ;) neden spam yapıyon len bize diyende olmadı :D

hamzakursad

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 12 Nisan 2014, 00:21:30
paypal dan yaptığın her ödeme için ayrı dispute açman gerekiyor  hamza, bu açtığın sadece 60$ ı kapsar.

zamanında tek bir siteye sıralı 8 dispute açmışlıım var :D ve tamamı olumlu sonuçlanmıştı ;) neden spam yapıyon len bize diyende olmadı :D

Payzadan açtım :) baktım olmadı digerlerinede açarım  :D