$250 Payza Alınacaktır

Başlatan hamzakursad, 16 Mart 2014, 13:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Alıntı yapılan: hamzakursad - 22 Mart 2014, 18:39:38
Teşekkür ederim hocam.
$82 kaldı arkadaşlar, elinde fazla payzası olana duyurulur  O:-)

Hamza elimde var ama wattbux a yatırım için sakliyorum.Kabul edersen ben wattbuxa yapacağım yatırımın diğer kısmını kredi kartı ve paypalla yapabilirim.Kredi kartına yansıyacak miktarı tl olarak gönderirim dersen payza yollayabilirim...

hamzakursad

Alıntı yapılan: nouma26 - 22 Mart 2014, 18:53:54
Hamza elimde var ama wattbux a yatırım için sakliyorum.Kabul edersen ben wattbuxa yapacağım yatırımın diğer kısmını kredi kartı ve paypalla yapabilirim.Kredi kartına yansıyacak miktarı tl olarak gönderirim dersen payza yollayabilirim...

Ne kadarlık bir fiyat farkı oynuyorki hocam? Kredi kartından hiç yatırım yapmadığım için bilmiyorum. Tahmini bir rakam söyleyebilirmisin?

nouma26

Alıntı yapılan: hamzakursad - 22 Mart 2014, 19:18:05
Ne kadarlık bir fiyat farkı oynuyorki hocam? Kredi kartından hiç yatırım yapmadığım için bilmiyorum. Tahmini bir rakam söyleyebilirmisin?

Genelde şu anki kurdan kredi kartından kesiliyor.2.23-2,24 civarı sanırım en son rakamlar...

hamzakursad

Alıntı yapılan: nouma26 - 22 Mart 2014, 19:49:50
Genelde şu anki kurdan kredi kartından kesiliyor.2.23-2,24 civarı sanırım en son rakamlar...

Mesela sen benim payzama $80 yollasan, ben senin paypalına $81,97 (bu kadar var) yollasam kurtarıyor mu hocam?

nouma26

Alıntı yapılan: hamzakursad - 22 Mart 2014, 19:54:13
Mesela sen benim payzama $80 yollasan, ben senin paypalına $81,97 (bu kadar var) yollasam kurtarıyor mu hocam?

Durumun acil mi?Şu anda bankadan kredi kartıyla işlem yapılırsa kur çok yüksek alınıyor .Pazartesi bankalar açılınca baksak olur mu?

hamzakursad

Alıntı yapılan: nouma26 - 22 Mart 2014, 20:07:09
Durumun acil mi?Şu anda bankadan kredi kartıyla işlem yapılırsa kur çok yüksek alınıyor .Pazartesi bankalar açılınca baksak olur mu?

Olur tabi hocam, belki  ozamana kadar başkalarıda yardımcı olabilir :) Çok acil bir durum kalmadı,ama RR kiralayabilmek için lazım. Golden alıpta boş yatmasın dimi hesap  :g

nouma26

Tamam senin ihtiyacın devam ediyor diyelim o zaman.Kimseden çıkmazsa bakarız.

hamzakursad

Alıntı yapılan: nouma26 - 22 Mart 2014, 20:13:52
Tamam senin ihtiyacın devam ediyor diyelim o zaman.Kimseden çıkmazsa bakarız.

Tamamdır hocam sağolasın ilgin alakan için :)

hamzakursad

Nouma ile $50 takas yaptık, teşekkürler :)

Arkadaşlar son $30 kaldı, var mıdır elinde fazladan payzası olan?  :g

hamzakursad

Arkadaşlar payza ihtiyacım "şimdilik"  :g kalmamıştır.

bilqin, universitely76, volkanaydinli, nouma26 ve cihan77 arkadaşlarım başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum, konu kilitlenebilir :)