Likesplanet.com Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan HeadSh0t, 20 Mart 2014, 17:41:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

HeadSh0t

[spoiler]
[/spoiler]

hakanatik01

Socialtakipin yerine bunumu aldınız :P   hayırlı olsun bol şanslar;

HeadSh0t

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Haziran 2014, 21:32:29
Socialtakipin yerine bunumu aldınız :P   hayırlı olsun bol şanslar;

Hiç sorma hakacu buda ödemeyecek sandım. Fakat site sahibi kadın esaslı cıktı 12. günde gönderdi :) Socialtakipci admini beddualarla ugrasıyor.  :g

hakanatik01

Ne kadın mı? tanıtıma bunuda eklemek lazımdı :P :)) Çok gitmiyor bu tarz siteler neden bilmem.Aslında fanslave'den farklarıda yok oradaki fiyatlarda çok pahalı tutması lazım bu sitelerin ama demkki olmuyor bu uzun ömürlü olur umarım ;)

HeadSh0t

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Haziran 2014, 21:42:59
Ne kadın mı? tanıtıma bunuda eklemek lazımdı :P :)) Çok gitmiyor bu tarz siteler neden bilmem.Aslında fanslave'den farklarıda yok oradaki fiyatlarda çok pahalı tutması lazım bu sitelerin ama demkki olmuyor bu uzun ömürlü olur umarım ;)

Evet fanslave den farkları yok. Fanslave dışında tutulan bir kaç siteden biri aslında. :) Sadece Tık degerleri düşük.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

bilalyuzugullu

actionmanisherooftheworld

Bu siteden uzun uğraşlar sonucu $10,50 biriktirmiştim. Dün ödeme istediğimde 5 dakika sonra ödeme isteğimi iptal ettiler üstelik defalarca ticket göndermeme rağmen iptal edilen ödeme miktarını da hesabıma geri yansıtmadılar. Admine ana avrat küfürlü ticket yolladım isterse hesabımı kapatsın [editlendi] umrumda değil  (scm) (scm) (scm)