Openbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 01 Kasım 2011, 16:25:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bugün 3 reklam görünce şüphelendim ve ne kurtarırsam kardır dedim. İçerde 1.5$ bıraktım. ve herzamanki gibi 1$ da kesinti oldu. Admin reklam sorunu ile ilgili birşey demiyor. Bu olay sonrası dispute açmayı bile düşündüm ama yatırdığım 17$ ın 8$ ını paypaldan yapmışım.  Onuda çektik zaten.  :(

Yaptığı ödemeleri geri isteme hakkıda var başımıza buişde gelebilir, belli olmaz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Hayırlı olsun hocam.
Umarım site devam eder de sorunsuz ödemeler alırsınız....

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 07 Aralık 2011, 18:26:05
Hayırlı olsun hocam.
Umarım site devam eder de sorunsuz ödemeler alırsınız....

Teşekkürler Nouma.
Şimdide siteye ulaşım yok! Sanırım buraya kadarmış!  :'(

nouma26

ŞU anda siteye giriş yapabiliyorum ....

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 07 Aralık 2011, 20:22:47
ŞU anda siteye giriş yapabiliyorum ....

Doğru,bende giriş yaptım ve ödeme kanıtımı koydum. Ama reklamın biri hala kayıp. Sizdede 3 ü kayıp.

ElisaMcCline

Ne Openbux muş beyaw, 3 ayrı yerde konuşuluyor :D
Hayırlı olsun Enderege :D

Reklam sorunu çözülmüş :D
Herif şu anda refsiz ilk ödeme limitine ulaşanlara ödeme yapıyor, prooflar dehşet... Reklam yokken de ödeme kanıtları devam ediyordu.
Bunu atlattığında önünde iyi bir düzlük olacak, ödeme niyeti olmasa, dağ gibi gelen standartlara ödemeye hiç başlamazdı düşünüyorum ;)

Bu arada olan bana oldu :D
Biraz direk ref gelmiş bugün, bu haliyle gören refler hayatta bir daha gelmez tıklamaya :D

enderege

Teşekkürler. Olan bana oldu yine. Panikle ödeme istedim.1$ kesinti yedim. :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 08 Aralık 2011, 08:26:45
;D
"Ava giderken avlanmak" dedikleri olsa gerek :D
Dün acaba kaç kişi böyle 1$ bırakmıştır içerde :) Umarım panik cashout u vardır da, panik disputesi yoktur :)
Forum çok rahattı aslında, admine "bak bu iki oldu, birdaha yapma" diyen bile olmuş daha ortalarda yokken :) ama belli de olmaz ;)

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Aralık 2011, 15:25:02
Umarım panik cashout u vardır da, panik disputesi yoktur :)
Şahsen disputeyi düşünmüyor değilim!
Kayıttan sonraki günlerde big'in yerini tutar mı diye düşünerek 15$ yatırımla girmiştim open'a, ancak bırakın big olmasını yatırdığımı alabilmiş değilim. 2$'lık bir çekimden geriye kalan 0,87$ ile bekliyoruz hala, ne ref var ne avg!!  8)
Ve işin en can alıcı kısmı yatırdığım parayı bir ihtimal geri alabilme kapısı PayPal'da bir hafta sonra geçersiz olacak benim için. Şu an kararsız bir şekilde beklemedeyim, dispute açıp parayı geri alabileceğimi bilsem hiç durmam açarım ancak o sonuç da şüpheli...
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Aralık 2011, 15:25:02
Alıntı yapılan: enderege - 08 Aralık 2011, 08:26:45
;D
"Ava giderken avlanmak" dedikleri olsa gerek :D
Dün acaba kaç kişi böyle 1$ bırakmıştır içerde :) Umarım panik cashout u vardır da, panik disputesi yoktur :)
Forum çok rahattı aslında, admine "bak bu iki oldu, birdaha yapma" diyen bile olmuş daha ortalarda yokken :) ama belli de olmaz ;)

Standartlardan refi olmayan birçok kişi siteyi dünkü olaylardan sonra bırakıp kaçmıştır.  2 refim düzenli tıklıyordu. Dün ve bugün tıklamamış. Admin avg (çok yüksekmiş gibi) düşürme peşinde. Milleti süründürme amacında. 3-5 ne çekersek kardır deyip çekeceğiz artık. Başka çare yok.