Openbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 01 Kasım 2011, 16:25:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 08 Kasım 2011, 21:41:19
ben de zorunluluktan aldim direkt ref limitni asinca... botlar gelene kadar uye kiralamicam :-* hatta mumkun olursa 1 aylik alirim uyelikleri de ...sitenin uzun vadede sansi yok bence :)
Bana uzun vade konusu biraz karışık geliyor. Sonuçta o da göreceli :) Ve tabii ki bir yatırım sitesiyle kıyaslanamaz ömürü olacağı kesin ;)
Refsiz yürüyen standartlar 0,8$ - 0,9$ civarlarına geldiler sanırım....  Bayağı bir belirlyici rol oynar bu konuda...
Bir sürü bronze görüyorum son dönemde forumda, ref sayıları çok az olup, neden aldıklarını anlayamadıklarım da var aralarında :)

ElisaMcCline

Ve ikinci cashout da geldi. Bu ödemeyle bende kâr a geçmeye başlamış oldum :)

Toplam yatırım: 20$
Toplam cashout: 11,03 + 15,13 = 26,16$
Net kazanç: 6,16$

Henüz üye olmadıysanız beklerim :)

nouma26

Hayırlı olsun Elisa hocam...

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Admin bana mesaj atmış! Dün lütüfda bulunup 1.17$ (Yanılmıyorsam) göndermişti ya! 24 saat içinde ödeme kanıtını forumda yayınlanması gerekiyor diye. T.O.S. da 6.8. konusunda varmış. Bende mecbur verdim foruma, ama 24 saati 40 dk. geçmiş. İnşallah buradan takmaz zatialileri.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 10 Kasım 2011, 00:16:02
Admin bana mesaj atmış! Dün lütüfda bulunup 1.17$ (Yanılmıyorsam) göndermişti ya! 24 saat içinde ödeme kanıtını forumda yayınlanması gerekiyor diye. T.O.S. da 6.8. konusunda varmış. Bende mecbur verdim foruma, ama 24 saati 40 dk. geçmiş. İnşallah buradan takmaz zatialileri.
Hehehe, yok artık :)
Bari foruma girerken, gecikme için özür falan diyeydin :)
Adamın çöplüğü abi, ne desem yalan şimdi ama sorun olacağını sanmıyorum :)
Olmadı ticketa cevap yaz...
Bende TOS 6,7 ye kadar olan bir versiyonu var....
TOS la ilgileniyorum, kurallara da uyuyorum, Ama yeni eklediklerinizi görmemiştim falan dersin olur biter... ;)
İsatersen gönderirim PM le ama bir irtibata geç de kafasına göre cinayet işlemesin...
Admindir, kendi çöplüğünde ne etse yeridir :)

yingyang16

Ohooo ödemeler alınmış kara bile geçilmiş ;D Hayırlı olsun hocam :) Bol kazançlar  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 10 Kasım 2011, 03:04:37
Ohooo ödemeler alınmış kara bile geçilmiş ;D Hayırlı olsun hocam :) Bol kazançlar  :)

Teşekkürler hocam, darısı tüm arkadaşlarımızın başına :)

enderege

Neyse teşekkür etti. İş tatlıya bağlandı sanırım.  :)