Openbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 01 Kasım 2011, 16:25:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 02 Kasım 2011, 07:33:15
Hayirli oksun hocam,baslangic icin cok iyi bence .Sahsen motivasyonum artti ,ref sorunu da cozulse tam super olacak:))
Teşekkürler Halise Hn :)
Darısı hepimizin başına .... :)

Ref sorunu çözülse mi iyi çözülmese mi bilemiyorum..
Sonuçta botlar çıkınca çözülür ancak :D
Umarım multi-rent gibi birşey düşünür admin, ama o zaman da siteyi çabuk kaybedebilriz... :(

İlle de refim olsun çamurdan olsun, olmadı recycle yaparım kurtarırım diyen varsa;
Rest saatine yakın girip bekleyin. O civarladra adetli ref görüyorum.
Sanırım recycle ile boşa düşenleri toparlayıp tekrar salıyor admin (7 gün içinde tıklamış olanları) :)

enderege

2.17$ denemek için çektim. AP a istedim. PP a gönderdi. ve 1.17$ gönderdi. Zararı kurtarır kurtarmaz burasına yatırım yapmam artık. Ayıp be. ve YUHH...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilge8408

1. odeme (5.11 dolar) ROI:+2 DOLAR

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 08 Kasım 2011, 13:27:30
2.17$ denemek için çektim. AP a istedim. PP a gönderdi. ve 1.17$ gönderdi. Zararı kurtarır kurtarmaz burasına yatırım yapmam artık. Ayıp be. ve YUHH...

Enderege,
Ne ettin yahu.... Yatırımı PP den yapıp, AP den mi ödeme istedin ?
Bence fevri davranıyorsun, evet blok olarak aldığın reflerin de tıklamamasının bunda payı büyük ama cidden bu senin şanssızlığın oldu...
Evet 1$ kesinti var ödemelerde, sık ödemeleri engellemek için bence iyi bir yöntem. Yoksa 2$ ını alan arazi oluyor ;)
Senin şu tıklamayan kiralık refler gibi :D
Yüksek tık gelirlerini de bu şekilde kontrol altına almış durumda. Normalden yüksek olduğunu kabul etmemiz gerekir.

Komik olan şu ki, tık başına 0,8 c, ref gelirine 0,4c veren yer kesinti %3-%5 kesinti yapınca,
Standart üyeleri alt tarafı 2$ ödeme için 45-60 gün bekletince,
Ya da kesin içerde aldığımız reflerle verdiğimiz parayı çıkartamayacağımızı bile bile yatırım şartı getirince,
bazı siteleri dünyanın en iyi sitesi ilan edebiliyoruz :D

Herhangi bir yerde bu kadar zamanda bu harcama ile bu para birikir miydi acaba diye şöyle bir içimizden geçirmemiz gerekiyor ;) ki kesintiyi sonucu durumu karşılaştırabilelim :)
Yatırım yapmazsan para alamazsın diyen alternatif sitelerden daha mı kötü acaba bu sistem. Sidden bir düşünmek lazım :)

Bu arada ödeme hayırlı olsun ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 08 Kasım 2011, 15:14:47
1. odeme (5.11 dolar) ROI:+2 DOLAR
Hayırlı olsun Bilge... iyi gidiyor maaşallah... ;)
Ben de cashout yapsam mı yapmasam mı ona karar veremiyorum :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Kasım 2011, 16:26:50

Enderege,
Ne ettin yahu.... Yatırımı PP den yapıp, AP den mi ödeme istedin ?
Bence fevri davranıyorsun, evet blok olarak aldığın reflerin de tıklamamasının bunda payı büyük ama cidden bu senin şanssızlığın oldu...

Total 17.5$ yatırdım. Yarısı Alertpay yarısı Paypal. Alertte para lazımdı oradan istedim.
Valla tıklamayan ref de var. Tıklayıp 4-5 gündür uğramayanda var. Ama site ayakta kalırsa öncelik paramı çıkartmak olacak. Sonra yatırıma devam ederim.

nouma26

Enderege ve Bilge ödemeleriniz hayırlı olsun...

enderege

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 08 Kasım 2011, 17:18:52
Total 17.5$ yatırdım. Yarısı Alertpay yarısı Paypal. Alertte para lazımdı oradan istedim.
Valla tıklamayan ref de var. Tıklayıp 4-5 gündür uğramayanda var. Ama site ayakta kalırsa öncelik paramı çıkartmak olacak. Sonra yatırıma devam ederim.

Yahu babamın sitesi değil ya, ben de "aman para yatır, öyle ref al, upg al, bir nolu site" falan demiyorum :)
Hatta ref sınırına yakın olmayanlar bronze bile almasın ;)

Herhalde önce yatırımını çıkartmaya çalış :D

bilge8408

ben de zorunluluktan aldim direkt ref limitni asinca... botlar gelene kadar uye kiralamicam :-* hatta mumkun olursa 1 aylik alirim uyelikleri de ...sitenin uzun vadede sansi yok bence :)