Youtube erişime kapatıldı

Başlatan fkork, 27 Mart 2014, 16:57:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

hakanatik01

aç aç aç aç aç :P yok ya soran çok çıkacaktır bence en kolayı masüstüne alsınlar önce :D yoksa sonraki soru admin olarak açmak ne? her cevaba bir soru şeklinde gider gibime geliyor :) bende paylaşayım derdimde benimkide çok dolu geçen inatlaşmıştık bir siteyle  0,001 lik reklamamı açmıyordu dedim sana bırakmıyacam ule onu :P bende (yvr) :D Avni açtı konuyu muhattap o :D

enderege

@Avni,
Ben yapamadım nasıl yapcaz? :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

HeadSh0t

Bir kaç saat içinde twitter açılacakmış Ya youtube  ???

nukhet

ben tam anlamıyorum bu bilgisayar işlerinden, ben oğlan durmuyor, illede youtube istiyor, nasıl gireriz oraya biriniz tam anlatabilirmisiniz, girersek tık yaptığımız siteler etkilenecekmi? teşekkürler

HeadSh0t

Alıntı yapılan: nukhet - 03 Nisan 2014, 18:54:41
ben tam anlamıyorum bu bilgisayar işlerinden, ben oğlan durmuyor, illede youtube istiyor, nasıl gireriz oraya biriniz tam anlatabilirmisiniz, girersek tık yaptığımız siteler etkilenecekmi? teşekkürler

Bir kaç işlem yaptıktan sonra Youtube ve diger erişimi engellenmiş sitelere girebilirsiniz. Tık yaptıgınız siteler etkilenmez. DNS hakkında bilginiz var ise rahatça halledebilirsiniz.

nukhet

google girip dns nasıl değiştirilir yazacağım ben anlamıyorum bu konulardan, ben sadece sitelerimi tıklayamazsam diye merak etmiştim

enderege

Alıntı yapılan: nukhet - 03 Nisan 2014, 18:54:41

PM attım. PTC etkilenmez. Anlamadığın yer olursa PM at.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

HeadSh0t

Alıntı yapılan: nukhet - 03 Nisan 2014, 19:06:01
google girip dns nasıl değiştirilir yazacağım ben anlamıyorum bu konulardan, ben sadece sitelerimi tıklayamazsam diye merak etmiştim

Tıkladıgınız siteler etkilenmeyecektir.  O:-)

cihan77