Fanslave için Size bir Teklifim var !!!

Başlatan ikose, 30 Mart 2014, 14:22:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ahir Zaman

An itibariyle " fanslave " girebilen var mı ?

cihan77

Evet girebiliyorum (ok)

HeadSh0t

ikose

Facebook sayfanız açık değilse bazen fanslave giriş sorunu yaşanabiliyor  :y

Ahir Zaman

Ben fanslave hala giremiyorum.... Şifre değiştireyim dedim ; şifre bile değiştiremedim... Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

ikose

Alıntı yapılan: Ahir Zaman - 12 Nisan 2014, 17:56:43
Ben fanslave hala giremiyorum.... Şifre değiştireyim dedim ; şifre bile değiştiremedim... Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
giremediğinde aldığın mesajı yada ekran görüntüsünü koyarsan belki yardımcı olabiliriz.
birde hangi işlemciyi kullandığını yazarsan iyi olur..

Ahir Zaman

Hocam ben dünden beri sürekli kullandığım kullanıcı adı ve şifremle giriş yapmaya çalışıyor ama giriş yapamıyorum... Herhangi bir hata filan vermiyor zaten ... Şifre değiştireyim dedim ; şifre filan da değiştirmiyor... Yani ben işlem filan yapamıyorum; site hata filan da vermiyor...

Ahir Zaman

Coulers79

Valla bu fanslave bir acayip, hesaplarında bir problem olursa hesabını sil diyen bir site.

Ahir Zaman

Hocam 3-4 gündür fanslave.com'a sürekli kullandığım kullanıcı adı ve şifremle giriş yapmaya çalışıyor ama giriş yapamıyorum... Herhangi bir hata filan vermiyor zaten ... Şifre değiştireyim dedim ; şifre filan da değiştirmiyor... Yani ben işlem filan yapamıyorum; site hata filan da vermiyor... E-mail filan da gönderdim... Ne yapmam gerekiyor ; yardımcı olursanız sevinirim...