Cashcamel İle Kazan Refimden üye ol Botu KAP

Başlatan batuhankural, 31 Mart 2014, 09:07:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

batuhankural

Herkez birbirini yanlış anlamış sanırım :g

hakanatik01

Yinede başlığı düzenle bence :) refimden üye olanlara bot veriyorum de 2 tarafta memnun kalsın sonuçtan :P Bot kullanmış biri olarakta böyle açık açık vermek gerçekten de reklam verenler için iyi değil... :P cashcamel'de nalettir bu arada çabuk banlar demedi de demeyin :D

ElisaMcCline

Ben alıntıyı olduğu gibi kesmeden aldım.
Şimdi takip eden mesajlara bir bakın. Batuhan' ın yazısına sonra da Coulers' ın editlenmemiş benim alıntımdaki yazısına.

Alıntı yapılan: batuhankural - 31 Mart 2014, 13:16:11
Bence bu siteye reklam vermek sacmalık zaten.Bana sorarsanız reklam verilcek 2 site var.
Probux Neobux
Alıntı yapılan: Coulers79 - 31 Mart 2014, 14:34:08
Pro, neo ve CS'nin reklam performansı düşük.

Başka türlü anlayacak varsa, ok ben yanlış anladım :)

Hee, yanlış anladım/anlamadım olsa ne olacaksa, o da ayrı konu :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 31 Mart 2014, 21:33:06
Yinede başlığı düzenle bence :) refimden üye olanlara bot veriyorum de 2 tarafta memnun kalsın sonuçtan :P Bot kullanmış biri olarakta böyle açık açık vermek gerçekten de reklam verenler için iyi değil... :P cashcamel'de nalettir bu arada çabuk banlar demedi de demeyin :D

Şimdilik spoiler içine aldım.. Batuhan gördüğünde kendi bakar ne yapacağına.

batuhankural

İçerik VE KONU BAŞLIGI değiştirilmiştir

Coulers79

Her şey ilk editten sonra başladı gözüküyor. Bot kullanan ve reklam veren uyuşmazlığına cevaben verilen orijinal mesajımda, sanki pro ve neo refi bulmak için reklam verin diye anlamışım. İlk editte bunlara pek ref gelmez diye yazılan smileyli yazıyı yok ettim. Geri kalan cümleden başka bir anlam çıkmış. Forumda nereye hangi reklamlar veriliyor belli zaten. Edit forever..   (ok)

hakanatik01

Herşeyin başlangıcı aslında 18 Eylül 2012 :P (gyk)(gyk) :)) ule konu çok dağılacak tamam ben yuvarlanıyom kendim :D (yvr)

abcb

Batuhan Allaaasen bu nasıl başlık  :)) Kendimi bir an w... ile başlayan forumda sandım  :g
"KAP" kelimesi muhteşem  :))

Ayrıca Hakan'ın dediği gibi camel nalet sitedir, kısa sürede banlar  (d)

batuhankural

Alıntı yapılan: abcb - 01 Nisan 2014, 00:08:27
Batuhan Allaaasen bu nasıl başlık  :)) Kendimi bir an w... ile başlayan forumda sandım  :g
"KAP" kelimesi muhteşem  :))

Ayrıca Hakan'ın dediği gibi camel nalet sitedir, kısa sürede banlar  (d)
:D kastettiğiniz forumu anlayamadım başlık bulamadım ne yapayım :g
Denemelik ödeme talebi verdim bakalım umarım anlamazlar.

paragelsinde