Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Konuyu kilitleme şansımız yok malesef site tanıtımlarında  :X
Ancak tanıtım mesajınızı editleyebilir ve linkinizi silebilir, yerine sadece sitenin linkini koyabilirsiniz.
Siteyle ilgilenen yada üyelik yükseten bir arkadaşımızın talebi olursa onun linkini ekleyebiliriz..

paragelsinde

tamam o zaman site çökene kadar günlük bakıma devam edeyim artık... :)

gelirgider ve abidin adlı üyelerime teşekkürler. reklam tık yok ama olsun.

tolgacan86

abidin benim, dediğim gibi bakmak için üye oldum müsait olunca bugünlük tıkları yaparım ama focus olayından nefret ettiğim için devamı konusunda söz veremiyorum.

hakanatik01

herşey gene değişmiş iyicede abartmış kimi tokatlasam der gibi artık :P :) Daha açılalı çok olmadan bu kadar değişiklik oluyorsa vardır bişiler :P

Bol şans paragelsinde bugünde tıkladım dahada tıklamam :)

ElisaMcCline

Sonra bir de Türk sitelere niye güvenmiyorsunuz diye soruyorlar.
Kendisi kendi yaptığına güvenmeyip habire değiştiriyor. Kendi yaptığına güvenmeyene, biz nasıl güveneceğiz.

cihan77

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Nisan 2014, 16:36:14
Sonra bir de Türk sitelere niye güvenmiyorsunuz diye soruyorlar.
Kendisi kendi yaptığına güvenmeyip habire değiştiriyor. Kendi yaptığına güvenmeyene, biz nasıl güveneceğiz.

Bir sans vermek icin uye oldum 3 gundur tikliyorum adam 3 defa degistirdi. Bende tikladigim siteler arasinda sildim. Artik gormek istemiyorum  ninja

paragelsinde

tahtakale kampanyası var sanırım usa gitmeden orda eğitim almış admin 0,001 kuruştan ne kadar kazanırım yada batarım derdinde :))

Timurgunceli

Sistem stabil olmuş durumda artık sanırsam. Bir iki görsel değişiklik yapıldı sadece uzun süredir. Baya bi ödeme kanıtı da kondu. Bu hafta içinde üyelik upgrade ini yapıp gelişmelerden sizi haberdar ederim.

paragelsinde

29/04/2014 ekran görüntüsü umarım değişmez...

durum hakkında bilgi verirsen sevinirim timurgunceli

alt üyem olsaydın komisyonu iade edeyim diyecektim ama değilsin :((

Lelouch

Üyelik yükseltene refler bedava.Acaba avgler nasıl?