Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Bakalım nasıl olacak.
Daha önce de dediğim gibi, zaman gösterecek neyin ne olduğunu. 1 aya belli olur  (hp)

nebu

@ibrhmsny autopay konusunda haklısın, fakat idaresi zor oluyor ve çok fazla zamanımı alıyor maalesef. Tek tek kontrol etmek meşakkatli :) Autopay kullanıldığı zaman 1 RR maliyeti 0.246 oluyor ve AVG de 0.0082 seviyesinden yukarıda olmalı :y Ben şimdi yeni bir strateji deniyorum ve bir süre sonra müdavimlerle paylaşacağım :g Şu anda tek can sıkıcı konu, çekim miktarlarındaki düşüş benim için. Ancak site bu şekilde oldukça uzun ömürlü olacaktır ve bu da teselli bulmamızı sağlıyor ;)

ibrhmsny

Çekimlere sınır koymaları sitenin uzun ömürlü olacağına yorumlanıyordu ancak yapılan bu sınırlamalar da iyice daraltılınca, o uzun ömrün sonlarına mı gelindi dedirtiyor  ???
Yeni taktiğini çabuk dene istersen   @nebu  :g

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 29 Şubat 2016, 09:53:55
Çekimlere sınır koymaları sitenin uzun ömürlü olacağına yorumlanıyordu ancak yapılan bu sınırlamalar da iyice daraltılınca, o uzun ömrün sonlarına mı gelindi dedirtiyor  ???
Yeni taktiğini çabuk dene istersen   @nebu  :g

Yatırımı daha çabuk geri alacak bir taktik geliştirmemi beklemiyorsun herhalde :DD

ibrhmsny

Bugüne ait 150usd çekimler görünüyor  ???

ibrhmsny

Alıntı yapılan: nebu - 29 Şubat 2016, 10:43:24
Yatırımı daha çabuk geri alacak bir taktik geliştirmemi beklemiyorsun herhalde :DD
Taktiğin ya yatırımı daha çabuk alma üzerine olmalı ya da daha fazla kazanma üzerine.
BU ikisi dışında bir sonuca çıkacağın taktiği neyleyim sen söyle  :D

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 29 Şubat 2016, 14:10:33
Bugüne ait 150usd çekimler görünüyor  ???

Kurmaz da 143 çekmiş :D

fzthkurmaz

ben 143.50 çektim haftada bu kadar verse yeter bu arada çekim limitleri exc. üyeliğe daha yüksek sup+ lara göre imiş sordum öyle dediler çok inanmadım ama

fzthkurmaz

@nebu hazır paran varken exclusive mi olsan üstad :DDD

nebu

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 29 Şubat 2016, 14:17:05
@nebu hazır paran varken exclusive mi olsan üstad :DDD

Çok para üstadım ;) İndirim yapsınlar da düşünürüz :D