Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fzthkurmaz

ne tıklarlarsa tıklasınlar flash ads ler hariç 0.001 getirisi var reklam başına

nebu

Bu sabah sitede yine bir hantallık söz konusuydu maalesef :( Aldığım 100 RR de sisteme düşmedi halen. Ticket açıp sorunu gidermelerini rica ettim. Bakalım ne kadar hızlılar :g

nebu

Sorun hızlıca çözüldü ve her zamanki gibi cömertliklerini gösterdiler :y

mahocan

Para çekme limiti neye göre belirleniyor? Superior + üyelik aldım. Benim limit 25$, para çeken arkadaşlara bakıyorum Superior üye olan bir arkadaş $37.63 çekmiş.   (hydr)

chngrlp

aynısını ben yaşıyorum.bende sorcaktım bekleyeyim dedim.neden oluyor hakikaten 60-100 dolar ceken arkadaslar var.eger 25 olursa biz sermayeyi kurtaramayacagız.

ibrhmsny

Öncelikle bakiyeniz 200 usd nin üzerine çıkmalı. Daha sonra da günün belirli saatlerinde yoklayacaksınız kaç usd veriyor diye. Exclusive üyeye de 50 60 gösterir bazen. Denk gelirse 100 çeker, denk gelirse 140 çeker. Super üyeler de öyle, denk getirirse ve eğer bakiyesi 200 üstüyse 100 bile çekebilir.
Belirli bir zamanı yok. Şu ana kadar tespit edemedik şu saatte uygun diye. Ayrıca çekim gününüzden bir önceki gün sitenin aldığı yatırım az ise, o gün hangi saatte bakarsanız bakın en fazla 60 ı görürsünüz.

chngrlp

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 19 Mayıs 2016, 22:06:41
Öncelikle bakiyeniz 200 usd nin üzerine çıkmalı. Daha sonra da günün belirli saatlerinde yoklayacaksınız kaç usd veriyor diye. Exclusive üyeye de 50 60 gösterir bazen. Denk gelirse 100 çeker, denk gelirse 140 çeker. Super üyeler de öyle, denk getirirse ve eğer bakiyesi 200 üstüyse 100 bile çekebilir.
Belirli bir zamanı yok. Şu ana kadar tespit edemedik şu saatte uygun diye. Ayrıca çekim gününüzden bir önceki gün sitenin aldığı yatırım az ise, o gün hangi saatte bakarsanız bakın en fazla 60 ı görürsünüz.

usta bu iyi geldi teşekkürler.ibrahim hocam bi de benim merak ettiğim bize superior+ dan dr referaller geldi burda premium olmayan ama aktif olanlar var bunlar premium alınca bize komisyon geliyor mu.

ibrhmsny

mahocan

Grandbux ' un da türlü türlü huyları varmış  >:(

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 19 Mayıs 2016, 22:06:41

ibrhmsny