Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iovanovic

Benim için tam bir hayal kırıklığı oldu son durum cidden.

ibrhmsny

Grand forumunda bir konu daha açılabilir
ama ben açmam  :m

mahocan

Bu Paypal krizi diğer sitelerde de var. Okik.me sitesi 2. kez ödememi yapmadı. Account Balance' e geri yatırdı.  Paypaldan üyelik yükseltmiştim. Biraz payzadan para yatırdım. Yatırdığım kadar çekebildim fazla çekemiyorum. Neobux ta da durum aynı. Grandbux ta da anlaşılan benzer sıkıntılar yaşayacağız. Ben yeni yatırım yapmıştım. Daha ROI olmama çok ama ROI olanlar için sıkıntı olacak gibi.

iovanovic

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Temmuz 2016, 19:11:49
Grand forumunda bir konu daha açılabilir
ama ben açmam  :m

Ben hiç girmeyeyim, kendimi tutamam banlanırım.  :D

ahmetsyyr

Daha once yatirim yapanlara sorun olucak ama ben sahsen yeni yatirim yapicam benimm icin sorun olmuycak hatta 2 aydan faydalanirsam ciddi karım olucak

nebu

@ibrhmsny site bir şekilde stabiliteyi korumaya çalışıyor ve bu gerçekten iyi bir şey. Beklediğim gibi oldu, çünkü daha iyisini beklemiyordum :) Burada büyük yatırım yapanlar için durum kötü tabii (Kurmaz ve ben de dahil). Buna rağmen uzun vadede daha güzel olacağını düşünüyorum. Şu PP'a bir çözüm bulalım da önce :g

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
bence karşınızda bu gibi değişiklikler yapacak muhatap bulduğunuza dua edin ;)

Neoda bende direk Paypal cashout kapatılmış durumda. Daha önceki Payza ile reklam vermelerim münasebetine Payza yatırımım var görünüyor da para çekebiliyorum ;)

Yurtdışı Paypal hesabınıza aldığınız parayı, aynı ülkeye ait bir bankaya çekebilirsiniz veya bir takas sisteminde Paypal ile Payza-BTC gibi bir hale getirip hesaplarınıza alabilirsiniz :)
En mantıklısı nedir, hangi yoldur bilmiyorum :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Temmuz 2016, 18:03:27
Arkadaşlar,
bence karşınızda bu gibi değişiklikler yapacak muhatap bulduğunuza dua edin ;)

Neoda bende direk Paypal cashout kapatılmış durumda. Daha önceki Payza ile reklam vermelerim münasebetine Payza yatırımım var görünüyor da para çekebiliyorum ;)

Yurtdışı Paypal hesabınıza aldığınız parayı, aynı ülkeye ait bir bankaya çekebilirsiniz veya bir takas sisteminde Paypal ile Payza-BTC gibi bir hale getirip hesaplarınıza alabilirsiniz :)
En mantıklısı nedir, hangi yoldur bilmiyorum :)

Muhatap bulduğumuz gibi pazarlık bile yaptık.
İlk yaptıkları açıklamayı değiştirip üyelerin lehine iyileştirmeler yapıldı :y

ibrhmsny

Paypal sorunu nedeniyle grandbux tarafından sözü verilen 2 ay uzatma an itibariyle gerçekleşti (p)

nebu

Kim itiraz ederse etsin, Grand ekibinin kriz yönetim şekli takdire değer ;) Mağdur olan, kar edemeyecek, parasını alamayacak olan var mı :g PP'ın karıştırdığı durumu çok iyi toparladılar :)