Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karaelmas007

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 22 Ağustos 2016, 02:13:38
Peki.
Sen siteden parayı nasıl çıkarıyorsun?

Diğer ptcleri tıklarken Grandbux'a öylesine tıklıyorum..autopay açık birikip purchase bölümüne atıyor .. Free üyeler için yeterli miktarda bir site değil bana göre .. :D

ibrhmsny

Alıntı yapılan: Karaelmas007 - 22 Ağustos 2016, 20:02:32
Diğer ptcleri tıklarken Grandbux'a öylesine tıklıyorum..autopay açık birikip purchase bölümüne atıyor .. Free üyeler için yeterli miktarda bir site değil bana göre .. :D
autoprofit o dediğin :)
Evet yatırımsız üyeye diğer her ptc sitelerinde olduğu gibi çok az kazandırıyor.

nebu

Bu listeye girdiğimize göre çekim miktarları Exclusive üyeler için bile oldukça düşük seyrediyor sanırım :g

[spoiler][/spoiler]

nebu

Alem AVG görsün :g

[spoiler][/spoiler]

nebu

Bugün aldığım 50 RR'nin ekran görüntüsü. Tuhaflığı fark edebilecek misiniz bakalım :D

[spoiler][/spoiler]

ibrhmsny

Oluyor böyle teknik problemler  :)

ibrhmsny

Alınan yeni ödeme: [spoiler]http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/grandbux-odemeleri/msg416983/#new[/spoiler]

Yatırılan: 1450 usd
Çekilen:  2286 usd
Kar:         836 usd
Geçen süre: 7 ay

nur1234

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhabalar :) Siteye ilk üye olduğum zamanlar öğrenciydim param yoktu hesabımı geliştirememiştim ama şimdi ciddi ciddi girmek istiyorum eğer hala karlıysa :) Ultimate + üyeliği almayı düşünüyorum yılbaşında büyük süprizler indirimler hediyeler oluyor diye bekliyorum ayrıca para biriktiriyorum işe yeni başladım :) Şu an goldenım var ama çok fazla refim yok ayrıca avgler 8,5larda seyrediyor. Diğer sitelere göre gene iyi de bana az geliyor :) Şöyle ultimate + alsam en az 10 avg gelir mi peki :) Bir de payzayla yatırmayı düşünüyorum ama daha önce pek payza kullanmadım kesintileri neler onaylı üye olmak zorunlu mu bankadan direk çekim yapılıyor mu ?  :)