Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nathan47

Benim Payeer hazırdır. Bu seçenek de iyi olur.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

paragelsinde

beklemekte fayda var sonuçta paypal haricinde ne olur bilmiyorum ancak şuan uzun soluklu olan neobux var sadece oda enteresan bir şekilde sıkıntı yaşamıyor yada yaşasa bile belli etmiyor . en azından grandbux admin türk vatandaşı ve bu sistemde ayakta kalması gereken biri belki ilerde türkiye için papara yı aktif eder bizde rahat ederiz diye düşünüyorum.

nebu

Alıntı yapılan: demre - 07 Nisan 2017, 16:58:00
beklemekte fayda var sonuçta paypal haricinde ne olur bilmiyorum ancak şuan uzun soluklu olan neobux var sadece oda enteresan bir şekilde sıkıntı yaşamıyor yada yaşasa bile belli etmiyor . en azından grandbux admin türk vatandaşı ve bu sistemde ayakta kalması gereken biri belki ilerde türkiye için papara yı aktif eder bizde rahat ederiz diye düşünüyorum.

Payza hazırda var. Bunun yanına BTC ve Payeer yeter de artar bile. Sorunsuz şekilde yoluna devam edeceğini düşünüyorum. PP'daki paranın tamamını alınca rahatlayacaktır site :)

nebu

Bugün Clixsense'in Payza ile ilgili bir açıklaması vardı. Bu durumun diğer sitelere (özellikle Grandbux'a) yansıması nasıl olacak acaba ???

[spoiler]Members, I would like to apologize for the delay with Payza cashouts. Recently, we were informed by our bank that Western Union (which processes most wire transfers for banks) has blacklisted Payza due to an apparent investigation with the US Securities and Exchange Commission. This blacklisting of Payza by Western Union has limited our ability to send funds from our bank account to our Payza account. We have been in touch with Western Union and our bank to see if we can come up with a work around for this issue.

We will keep you updated on our progress and hope for a positive result. In the meantime if you'd like to cancel your pending Payza cashouts so you can use an alternate method, just go back to the My Account page and click Cancel next to your pending cashout or submit a ticket to us and we'll be glad to assist.

Also, we have been working on adding new ways for you to make payments to us and we've been in contact with many companies to try and find the a much easier way for you to get your money. We should have an update on this very soon.

I would like to thank you for your patience and understanding.[/spoiler]

ElisaMcCline

Clixsense in açıklaması yanlış anlaşılmış gibi her yerde.
Bankaların payza ile ilgili bir sorunu yok, Western Union ile gönderiler için sorun var şU anda.
Evet Payza bir inceleme geçiriyor şu anda, bankaların hiç biri bu konuda sorun çıkarmamış durumda(en azından henüz)
Ancak bu araştırma sebebi ile Western Union Payza yı blacklist e almış.
Bu sebeple, Payza ya Western Union üzerinden para aktarılması söz konusu değil ve Csense admini de biz Western Union kulklanıyoruz diyor.

Nathan47

Grandbux ekibine ödeme işlemcileri için gecikmenin sebebini sordum
Bu cevabı aldım arkadaşlar.

"Gecikmenin sebebi malesef alternatif odeme planlarini eklemeyi planladigimiz firmalardan kaynaklanmaktaydi.
Bugun bir cok evrak islemini 2 gorustugumuz firma ilede tamamlamis bulunmaktayiz.
Entegrasyon islemlerini baslaticaz cok yakin surede."

nebu

@ElisaMcCline bugün Clixsense'in açıklamasını okudum. Dünkü açıklamayı ben de dahil olmak üzere herkes yanlış anlamış sanırım (ya da kendilerini ifade edemediler) :)

nebu

Alıntı yapılan: Nathan Drake - 19 Nisan 2017, 09:03:06
Grandbux ekibine ödeme işlemcileri için gecikmenin sebebini sordum
Bu cevabı aldım arkadaşlar.

"Gecikmenin sebebi malesef alternatif odeme planlarini eklemeyi planladigimiz firmalardan kaynaklanmaktaydi.
Bugun bir cok evrak islemini 2 gorustugumuz firma ilede tamamlamis bulunmaktayiz.
Entegrasyon islemlerini baslaticaz cok yakin surede."

Öncelikle Btc ve Payeer eklenecek sanırım. Ödeme almak için hangisini tercih edeceğimi şaşırırım şimdi ben :g

Nathan47

Alıntı yapılan: nebu - 19 Nisan 2017, 09:39:42
Öncelikle Btc ve Payeer eklenecek sanırım. Ödeme almak için hangisini tercih edeceğimi şaşırırım şimdi ben :g

Hangisi daha az kesinti yapıyor?
Bitcoin mi? Benim Payeer'im var.
Payza çok kesinti yapıyor yaw. :)

nebu

Alıntı yapılan: Nathan Drake - 19 Nisan 2017, 10:41:59
Hangisi daha az kesinti yapıyor?
Bitcoin mi? Benim Payeer'im var.
Payza çok kesinti yapıyor yaw. :)

Şimdi siz Payza ile yatırım yapmışsınızdır muhtemelen. Diğerlerinden çekim yapabilmek için Payza ile ne kadar para yatırmışsanız daha fazlasını yatırmanız gerekecek herhalde. Benim gibi PP kullananlar sitenin belirlediği çekim gününü bekliyor. Acaba istediğimiz işlemciden para çekebilecek miyiz yoksa bir tercihte mi bulunacağız bunu halen bilemiyorum :) Aslında önemli olan sitenin önceki çekim limitlerine ulaşıp ulaşamayacağı. Şu anda gördüğüm kadarıyla çok düşük çekim oranları var. Ödeme işlemcilerinin kesinti oranları daha sonra düşünmemiz gereken bir durum herhalde :)