Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nathan47

"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

nebu

Grandbux'ta reklam patlaması yaşanıyor bugün :g

ibrhmsny

Düzelteceğiz,  geçecek bunlar şeklinde var olan durumu kabullenmeyen tavır yerine çöküşü kabul etmeleri lazım.
Bütün üyeliklerde indirime gidilmesi lazım.
Sitede parasını çekemeyen üyelerin site içi verdiği reklamlar standart üyeye fayda sağlar ücretli üyenin para kazanmak gibi bir derdi yok parayı çekememek gibi bir derdi var.
Siteyi yaşatacaklarsa önce indirimler yapıp başka alanlarda ölmedik yaşıyoruz daha güçlüyüz imajıyla reklamlar verilmesi lazım.
İlk zamanlar olduğu gibi önce cepten harcamak lazım. Yatırılan miktarın %90 ı dağıtılıyordu son dönemde %125 çıkmış. Bu oran %200 lere çıkmalı.
Paypalla yollar ayrılırken gösterilen şeffaflıktan vazgeçilmemeli. İlk zamanlar bilgi paylaşımı vardı sonradan kalktı bu paylaşımlar. Şuan neler oluyor bilmiyoruz. Paypaldaki bakiye noldu bilmiyoruz. Bu şeffaf anlayış gittiği gibi bir de çekim miktarlarını göstermeyen korkak bir tavır takınılmış.
Site batmaz yanmaz böyle devam eder. Üyeler sahip çıkarsa çekim miktarları da zamanla artar ve yoluna devam eder. Zira yıllar içinde bir döngü kurmayı başarmışlardı.
Ancak üyelerin sahip çıkması için site yöneticilerinin de üyeleri işin içine katması lazım.
Üyelerle iletişimde çocuğa şeker verip kandırır gibi geçiştirici değil dürüst tutum sergilenmeli.
Bunların dışında ben bu siteden kardayım. Her hafta da az da olsa anında paramı çekiyorum. Benim açımdan sorun yok ancak kar edemeyen üyeler için yazdım bunları.
Gelip hergün olabilecekler üzerine konuşmak kimseye fayda sağlamaz. Boşuna yorulmak olur. Önerilmeyenlerdeki konularda görüyorsunuz bitmeyen tartışmaları. Çekim yaparken komiklikler şakalar, yapamayınca küfür kıyamet..
Olur böyle şeyler, şimdi burada da çekim miktarları zarar seviyesinde bu yüzden konu trafiği arttı ama ecek acak lı cümleler incir çekirdeğine hacim katmaz.Yine de sizi rahatlatıyorsa buyrun devam edin uzaktan takip ederim.
Umarım site düzelir de geyik yapmaya devam ederiz.
Herkese bol kazançlar.

nebu

Ödemeler konusunda yapılan en tatmin edici açıklama:

[spoiler]http://www.grandbux.net/forum.php?topic=399672[/spoiler]

Nathan47

Güzel açıklama yapmış Admin. :y
Bu geçiş sürecinde tüm üyeliklerde aynı anda indirime gidilmesi gerekir.
Böylece işler daha iyi bir biçimde rayına oturacaktır.

6il9in

Cekim limiti sebebi ile yuksek uyelikli uyelerin balancelerindr ciddi miktarlar birikmis. Bunlarin odenemsi zaman alacak. Site virgulu koymus. Noktaya yaklasiyor. Ben yatirim yapmadan sarsilan tek site :D

Bu siteyi kim bu noktaya getirdi :P

nebu

Alıntı yapılan: blqn - 15 Mayıs 2017, 20:17:47
Cekim limiti sebebi ile yuksek uyelikli uyelerin balancelerindr ciddi miktarlar birikmis. Bunlarin odenemsi zaman alacak. Site virgulu koymus. Noktaya yaklasiyor. Ben yatirim yapmadan sarsilan tek site :D

Bu siteyi kim bu noktaya getirdi :P

Üstüme alınacağım şimdi :D

Nathan47

Hayırlı ve uğurlu olsun.
Bitcoin ve Payeer eklendi
:y

nebu

Nathan47

Biraz geç oldu ama iyi oldu. @nebu hocam
Sence bunların ne gibi katkıları olur? Payza kullanıcıları mı daha çok yoksa Bitcoin veya
Payeer'in kullanıcıları mı daha çok? Paypal'dan sonra en çok hangisi kullanılıyor?
Payza mı Bitcoin mi yoksa Payeer mi?
Galiba Bitcoin biraz daha cazip. Çünkü pek kesinti yapmıyor anladığım kadarıyla.