Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yerceylan

Level atlamanın başka yolu yok mu hep 1 1 1 mi ilerleyeceğiz

nebu

Alıntı yapılan: yerceylan - 27 Eylül 2017, 17:24:24
Level atlamanın başka yolu yok mu hep 1 1 1 mi ilerleyeceğiz

Hesabınızdaki paralarla reklam vereceksiniz. O reklamlara tıklanmasıyla gelen XP'ler level atlamanızı sağlayacaktır :)

nebu

Bugün 1 kuruş bile girmedi hesaba. Nasıl olacak bu iş bilemiyorum (zopa)

ikose

62 reklamında surveyini tamamladım tek kazanç XP kazancı  :g
ama hiç bir şey anlamadım

nebu

Alıntı yapılan: ikose - 27 Eylül 2017, 17:50:32
62 reklamında surveyini tamamladım tek kazanç XP kazancı  :g
ama hiç bir şey anlamadım

Hesaptaki bakiye ile reklam verdiniz mi?

yerceylan

Alıntı yapılan: nebu - 27 Eylül 2017, 17:47:14
Hesabınızdaki paralarla reklam vereceksiniz. O reklamlara tıklanmasıyla gelen XP'ler level atlamanızı sağlayacaktır :)

Bunun sonucunda getirisi nolacak herşey belirsiz gibi daha beklemekte fayda var  :)

chngrlp

Allah Allah birtek bana mı para geliyor 8 dolar daha geldi 15.68 $ oldu açıklamada ref commission yazıyor.

nebu

Alıntı yapılan: yerceylan - 27 Eylül 2017, 17:58:56
Bunun sonucunda getirisi nolacak herşey belirsiz gibi daha beklemekte fayda var  :)

Anladığım kadarıyla referansların siteye verdiği reklamlardan belli bir komisyon yansıyor. Ama o zaman neden RR'leri hesaba eklediler? DR'lerden hiç kimse şu anda nakit sokmaz siteye. Ellerindeki bakiye ile verecekleri reklamlardan mı komisyon gelecek vs. Sıkıntılı bir gün *)

chngrlp

Alıntı yapılan: nebu - 27 Eylül 2017, 18:03:54
Anladığım kadarıyla referansların siteye verdiği reklamlardan belli bir komisyon yansıyor. Ama o zaman neden RR'leri hesaba eklediler? DR'lerden hiç kimse şu anda nakit sokmaz siteye. Ellerindeki bakiye ile verecekleri reklamlardan mı komisyon gelecek vs. Sıkıntılı bir gün *)

bencede eskisi gibi olmayacak fazla bir şey beklemeyelim.

nebu

Alıntı yapılan: chngrlp - 27 Eylül 2017, 18:03:10
Allah Allah birtek bana mı para geliyor 8 dolar daha geldi 15.68 $ oldu açıklamada ref commission yazıyor.

Seni çok seviyorlar sanırım :g