Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chngrlp

Alıntı yapılan: nebu - 28 Eylül 2017, 18:24:42
Şimdi baktım hesaba :) İnanılmaz, ama $0.35 kazanmışım (p) Cebimiz para gördü yahu :DD Refler 2 gün duracak ve bakalım ne kadar getirecek ???

DR'lerin olduğu bölümden alabiliyorsun Refleri. Eskileri silip yenileri alasım var şu anda ;)

@nebu ben ref alamıyorum limite ulaşmışım.refleri nasıl silebiliyoruz biliyormusun.

nebu

Alıntı yapılan: chngrlp - 28 Eylül 2017, 18:28:27
@nebu ben ref alamıyorum limite ulaşmışım.refleri nasıl silebiliyoruz biliyormusun.

Dur dur silme sakın :) Mesajı şimdi editleyecektim zaten. Bu 0.35 eski reflerden birisinden gelmiş. Yeni alınanlarda hareket yok henüz. Ben olumlu not vermeden boşuna harcamayın paranızı ;)

chngrlp

Alıntı yapılan: nebu - 28 Eylül 2017, 18:32:09
Dur dur silme sakın :) Mesajı şimdi editleyecektim zaten. Bu 0.35 eski reflerden birisinden gelmiş. Yeni alınanlarda hareket yok henüz. Ben olumlu not vermeden boşuna harcamayın paranızı ;)

tamam benim de 7-8 tane calısan ref var diğerleri fazlalık bugün hiçbirinden tık yok 0 bakiye

silme yok galiba nasıl silecez

nebu

Alıntı yapılan: chngrlp - 28 Eylül 2017, 18:34:01
tamam benim de 7-8 tane calısan ref var diğerleri fazlalık bugün hiçbirinden tık yok 0 bakiye

silme yok galiba nasıl silecez

Referans sayfasına gel. Hangi refi silmek istiyorsan kutucuğu işaretle. Ekranın sağ köşesinde yer alan kırmızı çöp kutusuna tıkla. Hepsi bu :)

chngrlp

dikkat etmemişim sağolasın bu işime yarayacak.

chngrlp

eskilerden sildim 25 tane aldım bakalım nolacak.

MEGFB

Bende 660 dr silip 25 tane yer actim. Yeni aldim 25 tane bakalim kari olacakmi hic.

fzthkurmaz

free refleri eklenen var mı ? benim 2400 free ref eklenmesi gerekiyordu hala yok gerçi mevcut durum devam ederse anlamı da yok....

chngrlp

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 28 Eylül 2017, 23:28:27
free refleri eklenen var mı ? benim 2400 free ref eklenmesi gerekiyordu hala yok gerçi mevcut durum devam ederse anlamı da yok....

halil hocam selam.ben sizin halen alt refinizmiyim.bugün 350 tane survey yaptım.hesabıma bakarmısın xp olmusmu gözüküyormu.baska benim hesaptan sana yansıyan bir şeyler çıkmısmı
bu arada bana free reflerim hesabıma  gelmedi.

mahocan

Şu üyelik yükseltilince verilen free RRlerden bahsediyorsunuz sanırım. Benim 650 kaldıydı. Eklenmemiş.

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 28 Eylül 2017, 23:28:27