Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Yeni açılan soru konusu, kendi konusu ile birleştirilmiştir @ptcsite46   :y
Lütfen konusu olan siteler Hakkında sorularımızı Arama Butonunu kullanarak kendi konularından soralım  :y

illisionist

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 12 Ağustos 2015, 13:55:13
Arkadaşlar bugün server türkiye saatine göre 10:00 ile 13:00 arası reklam tıklamayı unuttum ve az önce tıkladım. Şimdi benim bugun RR lerden gelirim olmayacak mı? Admin böle bir mesaj atmıştı yanılmıyorsam

Grandbux yatırım grubunda bu konudan bahsetmiştim, geçtiğimiz 1 hafta 10 günlük süreçte TSİ ile 10:00 -13:00 saatleri arasında tıklamadığım zamanlarda (ki böyle durumda akşam tıklama yaparım) RR'ler 0 çekti  :m
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

uAdrogba11

Grandbux veya UseClix ikisinden biri için yatırım grubu açmayı planlıyorum ilgilenenler bakabilir.
http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/yeni-yatirim-grubu/

oguzsurucu

Sitenin RR Gelirleri sizde de düştümü ne yapmalıyım zarar etmek istemiyorum ayrıca @uAdrogba11 renktaş gruba beni yaz

ptcsite46

@oguzsurucu günlük RR lerden 4-5 tanesini recycle yap ve türkiye saati ile 10:00 - 13:00 arası tıklamalarını yap oke

oguzsurucu

teşekkürler ismail bey

macnair

sitenin anasayfasında no min at  first payout diyor ama para çekmeye çalışırken 5 dolar uyarısı veriyor. neden acaba?

nebu

Alıntı yapılan: macnair - 16 Ağustos 2015, 02:46:33
sitenin anasayfasında no min at  first payout diyor ama para çekmeye çalışırken 5 dolar uyarısı veriyor. neden acaba?

Minimum $5 çekim tutarı bildiğim kadarıyla. Şimdi gördüm sizin bahsettiğiniz ibareyi :) Belki site açıldığında durum böyleydi. Değiştirmemişlerdir :)

fzthkurmaz

çekim tutarı şu şekil gidiyor bende öyle gözüküyor $0, $5, $10, $25, $50 yada ben ilk üyelerdenim sadece bize öyle olabilir hatta beb limit yokken çektiğimi biliyorum

macnair

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 16 Ağustos 2015, 10:40:34
çekim tutarı şu şekil gidiyor bende öyle gözüküyor $0, $5, $10, $25, $50 yada ben ilk üyelerdenim sadece bize öyle olabilir hatta beb limit yokken çektiğimi biliyorum

ben ilk kez dün üye oldum ve bende o rakam 5 dolardan başlıyor. kaldırmışlar sanırım