Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptcsite46

Alıntı yapılan: oguzsurucu - 04 Eylül 2015, 21:12:16
@fzthkurmaz hocam ultimate üyeyim 1100 refim var autopay fayda sağlarmı açayım mı tam olarak ne demek bu üyelikte kazanırmıyım
@oguzsurucu geç bile kalmışsın... bende 600 ref var bende bile açık :)

oguzsurucu

Peki @ptcsite46 tam olarak ne işe yarıyor faydası ne ayrıca autoprofit var o ne demek ?

alperen923

Bu siteye yeni başlayacaklar için neler önerirsiniz arkadaşalar?

oguzsurucu

@alperen923 Superior üyelik öneririm diğer üyeliklerde bence kazanç az ama harika admini var türk zaten türkçe yazışırsınız ayrıca bu sitenin uzun süre stabil devam edeceğini düşünmekteyim

alperen923

@oguzsurucu yatırım yapmam baya zaman alır o yüzden o biraz zor benim için ama ücretsiz üyelikten hiç mi kazanamam? En azından yatırım yapacak duruma gelene kadar.

oguzsurucu

Vallahi ben yatırım yapmadan kazandıran site gerçekten bilmiyorum benim taktiğim vur kaç :)

alperen923

:D Doğru sizde haklısınız o zaman yatırım yapana kadar reklamlara tıklarım öylesine  :PP.

ptcsite46

@oguzsurucu

Autopay: gün içerisinde tıklayan RR'nin süresini 1 gün daha ucuza uzatır.
Örnek:
1 RR 1 aylık fiyatı $0,25/30 = $0,0083 gelir... Autopay açıkken gün içerisinde RR tıklarsa onun süresini 1 günlüğüne yani $0,0075 'a 1 gün fazladan uzatır... Autopay açıkken Purchase Balance da para olması lazım... Çünkü aktif ref için günlük uzatmada para kesileceği için. PB ta her daim para bırakman lazım....
Şurdan RR sayısınıa göre autopay uzatma miktarları yazılı: [spoiler]http://www.grandbux.net/forum.php?topic=32358[/spoiler]

Autoprofit: autoprift'in krşısında yazan tarihe kadar Balance'da parayı biriktirirsen o tarih geldiğinde %20 fazlasıyla PB'a otomatik aktarım olur...

Yani diyelim autoprofit 1 Ekim 2015 olsun...
1 Ekim 2015 tarihine kadar Balance'da $100 biriktirir ve parayı çekmezsen 2 Ekim günü bu para $120 olarak Purchase Balance'a geçer. Yani %20 karlı iş yapmış olursun.
İyi tarafı beleş $20 edinirsin. Kötü tarafı o parayı RR kiralama, uzatma, reklam verme işleri için harcarsın. Parayı çekemezsin...

Bende ikiside aktif durumdadır.

hakanatik01

Bu tarz sabit bir konuda başlangıç seviyesindeki üyeler için güzel olur gibi güzel açıklamışsın RR,PB,AB nedir v.s diyede eklenip bir konu oluşturulabilir.

fzthkurmaz

Alıntı yapılan: oguzsurucu - 04 Eylül 2015, 21:12:16
@fzthkurmaz hocam ultimate üyeyim 1100 refim var autopay fayda sağlarmı açayım mı tam olarak ne demek bu üyelikte kazanırmıyım
avg belli standarta binmişse aç yani stabil bir avg varsa aç ve sana önerim 1200 refi geçme ben ultimate iken geçmiştim geri 1100 bandına çektim düzgün bir recycle taktiği ve 9 avg olanları son gün uzatarak kazanabilirsin sıkıntı olmaz