Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iovanovic

Arkadaşlar Exclusive diye bir upgrade var mıydı grandbux'ta yoksa benim mi dikkatimi çekmemiş acaba ?
2.500$ fiyatı var yıllık.

chngrlp

Alıntı yapılan: iovanovic - 02 Kasım 2015, 02:04:59
Arkadaşlar Exclusive diye bir upgrade var mıydı grandbux'ta yoksa benim mi dikkatimi çekmemiş acaba ?
2.500$ fiyatı var yıllık.
exclusive yok excutive var 900 dolar uograde tıklayınca enterprise seçip o degişik paket çeşitlerine bakabilirsin.

iovanovic

Alıntı yapılan: chngrlp - 02 Kasım 2015, 02:29:12
exclusive yok excutive var 900 dolar uograde tıklayınca enterprise seçip o degişik paket çeşitlerine bakabilirsin.

Benim dediğim enterprise kısmı değil normal upgradelerin olduğu yerde superior+ sonrasında Exclusive yazıyor bir de. Daha önceden görmemiştim listede hiç.

MEGFB

Alıntı yapılan: iovanovic - 02 Kasım 2015, 03:07:43
Benim dediğim enterprise kısmı değil normal upgradelerin olduğu yerde superior+ sonrasında Exclusive yazıyor bir de. Daha önceden görmemiştim listede hiç.

evet o yeni bikaçgün oldu henüz..

nebu

Reset saatini ileri mi aldılar? Şu anda daha sıfırlanmamış görünüyor  :)

MEGFB

evet suan bizim saatimize göre 11 oldu yanlız türkiyede de saatler geri alınıca 10 olacak tekrar.

iovanovic

2 gündür 5-6 civarı AVG geliyor. Bugün reset saatinden 30 dakika sonra tıkladım reklamlara. Umarım düzelir artık... Düzelmemesi için bir sebep var mı arkadaşlar ? ???

fzthkurmaz

dostum üyelik tipine göre avg değişebiliyor bulunfuğun üyelikte ortalama avg yi araştır istersen bi

iovanovic

@fzthkurmaz Hocam inceledim tabiki de. Golden'larda AVG 8 civarından başlıyor, paylaşım yapanların çoğunun AVG'si 9-10 civarında direk... Reklama da iyi saatte tıkladım bugün bakalım ne olacak...

Önceki 2 gün reklamlara geç saatte tıklamıştım çünkü. Umarım AVG düzelir.

fzthkurmaz

Alıntı yapılan: iovanovic - 02 Kasım 2015, 12:49:37
@fzthkurmaz Hocam inceledim tabiki de. Golden'larda AVG 8 civarından başlıyor, paylaşım yapanların çoğunun AVG'si 9-10 civarında direk... Reklama da iyi saatte tıkladım bugün bakalım ne olacak...

Önceki 2 gün reklamlara geç saatte tıklamıştım çünkü. Umarım AVG düzelir.

bakalım iyi olur inşallah ama stats paylaşımını mutlaka yap stabilleşmesi 2 hafta felan sürüyor benim avg lerin ilk günlere bakarsan öyle bol kazançlar.