Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Tanıtımda bu üyeliğe ait bilgi yok, ekleyebilecek bir arkadaş var mı ? :)

nebu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 14 Ocak 2016, 15:36:11
Tanıtımda bu üyeliğe ait bilgi yok, ekleyebilecek bir arkadaş var mı ? :)

Ben şimdilik konu içine ekleyeyim güncel upgrade tablosunu :) Konu sahibi arkadaş ilk sayfaya ekleyene kadar dursun  ;)

[spoiler][/spoiler]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nebu - 14 Ocak 2016, 16:21:18
Ben şimdilik konu içine ekleyeyim güncel upgrade tablosunu :) Konu sahibi arkadaş ilk sayfaya ekleyene kadar dursun  ;)

İlk mesaja ekledim, teşekkürler @nebu :) :y

Heh tamam şimdi gördük dana ne kadar :D
Dananın 2 budu 1250$ yani :D

nebu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 14 Ocak 2016, 16:51:05
İlk mesaja ekledim, teşekkürler @nebu :) :y

Heh tamam şimdi gördük dana ne kadar :D
Dananın 2 budu 1250$ yani :D

Rica ederim :) Biz de @fzthkurmaz ile bu danaya girilir mi girilmez mi onun muhasebesini yapıyoruz işte :g

karga9

Superiour+ üyelikten ciddi bir farkı var mı yoksa 1250$ de çok para bir yıllık üyelik için.

ibrhmsny

Şahsen ben göremedim @Besim :)
Grandbuxa üye bile değilim ancak tabloyu inceledim; site sırf bu üst üyelik için bir kaç özellik eklemiş ama bu kadar fiyat farkına dağmez gibi :)
Kaldı ki 299$ değerindeki ultimate+ üyeliği bile yeterli :)
İşi bilenler daha doğru yorum yaparlar tebi ancak ama TMS de olmasaydım öyle yappardım :)

fzthkurmaz

en iyisi superior + diğerinin para çekme limiti 400 felan olsaydı kesinlikle girilirdi avg ler ve karı iyi içerde para birikmesi sıkıntı diğer türlü

ibrhmsny

Para çekme limiti de mi var @fzthkurmaz, tabloda göremedim

fzthkurmaz

eskiden vardı superior + 250 dolar üzerinden hesaplanıyor ultimatede de 75 dolardı hala bunun üzeirnden hesaplanıyor ama tabloda yazmıyor exclusive sordum ben admine 250 üzerinden SPS ye göre dağıtılıyor haftalık .

maddog54

Grandbux'ta çekim yaparken neler gerekiyor