Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 21 Ocak 2016, 19:55:28
@nebu bak tavsiyeler gelmiş bana  :D

''Hayırlı olsun hediye üyeliğinizi kullandınız mı ?
ilk önce benim diğer konuma mesaj yazarak desteğe başlamalısnız :)
[spoiler]http://www.grandbux.net/forum.php?topic=138378[/spoiler]
1- RR ler azar azar alın (Tavsiye 150 olarak maksimum 250)
2- Free RR leriniz 1200 taneden sonra kullanın ( Aynı gün hem RR alıp hem free RR almayın farklı günlerde alın.)
başlangıç için önerilerim bunlar DR için üstad ile iletişme geçin :) Bir planı var..''

Bak orda da üstad varmışmış mış  :PP

mış mış mış da muş muş muş  :D Daha çok güleriz o forumu takip edip. Şimdilik bozmamak için bir şey demiyorum. Yazınızı düzenleyin dedim, onu bile anlamamış yahu  :D

nebu

Alıntı yapılan: iovanovic - 21 Ocak 2016, 21:03:01
Dacia duster harbi enteresan ya  :m

Kendisi entresan zaten  :g

iovanovic

Alıntı yapılan: nebu - 21 Ocak 2016, 21:07:40
Kendisi entresan zaten  :g

Ben pek bakmiyorum hocam ordaki foruma bu ara... Olayi ne bu kisinin tam olarak ? :g

nebu

Alıntı yapılan: iovanovic - 21 Ocak 2016, 21:17:15
Ben pek bakmiyorum hocam ordaki foruma bu ara... Olayi ne bu kisinin tam olarak ? :g

Kazanıldığı düşünülen paraları görünce hafiften uçmuş ya da önceden uçuşa geçmiş olma ihtimali söz konusu  :D İngilizce de olsa Türkçe de olsa söyledikleri de anlaşılmıyor. Foruma ani bir giriş yaptı, bilirkişi ilan etti kendini  :g Bir de millet soru sormuyor mu  :P

ibrhmsny

Üşenmemiş o kadar yazı yazmış sen yaz sana sorsunlar @nebu  :PP
Orada bahsettiği üstad kim acaba,konusunda da sordum  :D

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 21 Ocak 2016, 21:33:56
Üşenmemiş o kadar yazı yazmış sen yaz sana sorsunlar @nebu  :PP
Orada bahsettiği üstad kim acaba,konusunda da sordum  :D

Aman aman almayayım :) Üstat dediği goodguyptc, yani Grand'ın en çok kazanan kişisi. Çocuk kendi işleriyle uğraşmaktan forumda kimseye yardımcı olamıyor ki garibim :) Az RR al, 4 günde bir reycle yap vs. öğütler. Hepsini kopyala yapıştır yapsan da olur zaten. Ama ne oldu? Bizim Kurmaz tabuları yıktı geçti. Hiçbir dediğinizi de yapmıyorum, bakalım ne olacak dedi ve AVG'si 10 civarı gezindi durdu.

ibrhmsny

AVG 7 üstü kar değil mi, uğraşsan da uğraşmasan da 9-10 civarı dolaşıyor gibi  ???

Coulers79

Kim öneriyor bu siteleri yahu, :PP çok sıkıntılı bir durum (amp) aman tikkat fazla açılmayın batarsıız. (d)

fzthkurmaz

Dostum şimdilik öyle 1200  reften sonra avg 9 üstü kar olacak promosyonları saymazsan

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 21 Ocak 2016, 21:44:37
AVG 7 üstü kar değil mi, uğraşsan da uğraşmasan da 9-10 civarı dolaşıyor gibi  ???

Yanlış :) RR fiyatı $0.27. RR tık getirisi 0.001. Buna bir de yıllık üyelik ücretini ekleyin. Hesaplayın bakalım AVG'nin hangi seviyede olması gerektiğini  :g