Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Son günlerde SPS iyice cimrileşti yahu :P $106 üzerinden $94.9'dan fazla çekime izin vermiyor. Biz de yükselsin diye bekliyoruz mecburen  :X

nebu

Bunlar adamı deli eder :D Biraz önce adamın biri 123.25 çekti. Hemen ardından denedim 98.5 veriyor, iyi mi :P İnat ettim, bekleyeceğim :g

nebu

$75'a düştü şimdi de (zopa)

universitely76

520 reften 620'ye çıkınca ilk gün 9.54 avg geldi ancak daha sonraki günler 7 avg'ye düştü ninja

Sitenin genel gidişatıyla-dağıtılan avglerle mi alakalı yoksa 599'u geçince bir üst periyodun etkisiyle mi avg ler çakıldı ???
Şu sıra imzasız'ım...

fzthkurmaz

vayy @nebu üstad daily contest i kazanmışın çok çok tebrik ediyorum vay be hesapta 5000 dolar var şimdi ha :D heyecanlandım birden çok sevindim :D :D

nebu

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 21 Şubat 2016, 12:37:14
vayy @nebu üstad daily contest i kazanmışın çok çok tebrik ediyorum vay be hesapta 5000 dolar var şimdi ha :D heyecanlandım birden çok sevindim :D :D

Sağ olasın üstadım :) Yaptık bir hovardalık işte. Muhtemelen uzun süre idare eder beni. Bir de şöyle düzgün miktarlarda çekim yapabilsek :g

fzthkurmaz

baya uzun idare eder geri dönüşü 20 haftayı bulur ortalama ben belli süre idare ettiğim kadar edeceğim şimdi autoprofite katılacağım içerdekini de refe yatırıyorum ki para biriksin gelenlede idare ettiğim kadar edeceğim. bende hesap edince korktum 2500 gömmeye sabit gelir olsa gömerimde inşallah ödemeler daha fazla olur...

iovanovic

@nebu Hayırlı olsun hocam, @fzthkurmaz söylemese haberimiz olmayacak yahu.  :)

fzthkurmaz

bende daily contest i takip ediyordum baktım piri kazanmış namıdeğer @nebu öyle haberim oldu :D

nebu

Alıntı yapılan: iovanovic - 21 Şubat 2016, 13:10:29
@nebu Hayırlı olsun hocam, @fzthkurmaz söylemese haberimiz olmayacak yahu.  :)

Teşekkürler ve darısı başınıza diyelim :) Daha yeni kazandık yarışmayı, duyurmaya fırsatımız olmadı yahu :g