Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

strenergy

@Nathan Drake iletilerde kalın yazılar yazmıyoruz yanlış anlaşılabiliyor .  ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

ibrhmsny

@strenergy
Burada mesajını görünce dedim granda giriş mi yaptın  :P

strenergy

Grand belimi büker benim yaw  :D
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

ibrhmsny

Ayarla 1000 usd 6 ay sonra neo gibi uzun vadeli bir akarın olsun, matede birikmiştir çek gel bekliyorum   ;)

Nathan47

Tamam kardeş bir daha kalın yapmam yazılarımı  :)
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

sadullah20

Biraz önce yanlışlıkla anti bot reklamına tıkladım. Hemen kapattım. Konumu değişmiş ve el çabukluğu ile fark edemedim. Umarım hileli bir şey yapıyorum gibi bir izlenim olmaz  ???

nebu

Alıntı yapılan: sadullah20 - 19 Aralık 2016, 03:41:31
Biraz önce yanlışlıkla anti bot reklamına tıkladım. Hemen kapattım. Konumu değişmiş ve el çabukluğu ile fark edemedim. Umarım hileli bir şey yapıyorum gibi bir izlenim olmaz  ???

Hesabınızdan $1 düşer :) Ama endişelenmeyin; support'a mesaj atıp yanlışlıkla tıkladığınızı söylerseniz parayı hesabınıza iade ediyorlar. Bu konuda çok anlayışlılar :y

chngrlp

sitede sorun mu var arkadaşlar girilmiyor mysql hatası veriyor arada bir

edit:saat türkiye saatiyle 13:00 da düzeldi.

ibrhmsny

Yılbaşı indirimleri başladı (p) (p)

Superior+ üyelik için bir alana bir tane bedava kampanyası başladı :m
Üyelik ücreti 800 usd.
RR alımı için de para gerekecek bu yüzden 1000 usd yatırım yapılabilir.
1000 usd yatırıma 500 usd bonus veriliyor, ayrıca superior+ üyelik alınca 1000 rr bedava veriliyor, bir de 250 usd ayrıca hesaba ekleniyor ;)

Bu üyelikte haftada minimum 40-50 usd çekilir. Kiraladığınız rr ler bu çekimlerden çok daha fazla para getireceği için, bir yıl sonra içerde biriken paranızla üyeliğinizi yenileyebilirsiniz.
Grandbuxta maximum roi oranı bu üyelik için %900 dür. Bu da şu demektir; 1000 usd yatırdığınız için,rr lerin tık getirisi 9000 usd olana kadar başka yatırım yapmadan çekim yapabilirsiniz.

Bu site hala forumda tanıtılmış en karlı ve en hızlı ptc sitesidir.Mart ayında 3. yılını dolduracak, duyrulur :)

800 usd çok diyenler için 100 usd altında üyelikler de var (hp)

bandanar

Helal olsun ilk tanıtıldığınında kurucusu Türk denilince herkes yakında patlar deniliyordu :D Ptc de trust adminlerin oluşunu seviyorum.