1 Nisan

Başlatan ElisaMcCline, 01 Nisan 2014, 00:17:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Respect demişler online'a çevirmişim. Tatmin etmesede en azından bir cevap geldi, teşekkür.
Benim hiç işim olmaz her iki manada da. Standartın saygısı fasulyeden olur mu pes valla.  :))

hamzakursad

Saat 12 yi geçti ve ben hala kırmızıyım, biliyordum benden daha iyi bir aday bulamayacaklarını  (d)

hakanatik01

Olurmu yahu Nasıl bulmadık daha senin haberin oalmdı demkki respect almaya bak hemen :P elisa hoca bile görünce bıraktı tamam sen ol dedi ya oyum sicher'e :D

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Nisan 2014, 19:16:30

Alıntı yapılan: sicher - Dün, 11:48:10
    Harbiden 1 Nisan Şakası olmuş ya Admin oldum ne yapsam Respect puanlarında bi uygulama
    Respect:
    +100 = 2$
    +250 = 5$
    +500 = 10$
    +1000 = 20$

Gelir Kapısından Hediye Sevgili Üyelerimiz Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Size Teşekkür Eder İyi Günler Dileriz...

Ehehe, tamamdır arkadaşlar, admini buılduk :D

Admin bey,
PP ya da PZ adresimi göndereyim mi :P Ödemeleri sen yapacaksın heralde :D

hamzakursad

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Nisan 2014, 00:10:58
Olurmu yahu Nasıl bulmadık daha senin haberin oalmdı demkki respect almaya bak hemen :P elisa hoca bile görünce bıraktı tamam sen ol dedi ya oyum sicher'e :D

işin ucunda  ($)cıklar varsa ben adaylıktan çekiliyorum :D payza adresi pm ile sicher'e gönderildi  :P

sicher

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 02 Nisan 2014, 00:21:45
işin ucunda  ($)cıklar varsa ben adaylıktan çekiliyorum :D payza adresi pm ile sicher'e gönderildi  :P

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Nisan 2014, 00:10:58

:g :g :D :D :g :g

sicher

forum ortaklığına bi konustuk mu tamamdır :D

ElisaMcCline

Eveeet, geçmiş olsun :)

Devamı ....... seneye :D

hamzakursad

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 02 Nisan 2014, 01:09:08

(d)

Sohbete devam wtmek isteyenler, devam edebilir :D 1 sene var, rahat rahat sohbet edilir yani :D

hamzakursad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Nisan 2014, 01:11:44
Sohbete devam wtmek isteyenler, devam edebilir :D 1 sene var, rahat rahat sohbet edilir yani :D

Uğraştığınız için sağolun hocam  (spk) Bir değişiklik oldu bizede :D