Yatırım yapmak için site lazım yardım

Başlatan sakoya1992, 06 Nisan 2014, 14:05:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 09 Mayıs 2014, 11:27:54
Yedim bile parayı   :D hatta son $1 kaldı onu da ikose elimden alır korkusuyla reklam a yatırdım  :PP
hayırlı olsun yatırımın :)  sevindim senin adına :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: ikose - 09 Mayıs 2014, 11:29:37
hayırlı olsun yatırımın :)  sevindim senin adına :)

Teşekkür ederim ikose hocam :) Darısı sizin başınıza  :D

hakanatik01

Hakobux'ı önerebilirim... 39$ yıllık ugrade ücreti 20$ her reften upgrade komisyonu tıklama falanda yok site çok iyi batmasını istemiyorum o yüzden açık link vermiyorum batırmayın siteyi  PM'le isteyin :D

hamzakursad

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Mayıs 2014, 16:54:21
Hakobux'ı önerebilirim... 39$ yıllık ugrade ücreti 20$ her reften upgrade komisyonu tıklama falanda yok site çok iyi batmasını istemiyorum o yüzden açık link vermiyorum batırmayın siteyi  PM'le isteyin :D

gelirkapısı hakobux için scam diyordu  ??? resmi bir firma degilmiş, gelen paraları hyipe yatırmış batırmış diyorlar, ödeme kanıtı var mı?  :PP

hakanatik01

"registry company" İngiltere menşeiili bir şüphen olmasın başkanı ingiliz kemalı tanırım severim ,hyiple işi olmaz iddaada batırırmı bilemem :D ama paraya paraya demek istemiyorsanız  küçük miktarlarla uğraşmaya gerek yok günlük en az 20$ ...

hamzakursad

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Mayıs 2014, 18:35:22
"registry company" İngiltere menşeiili bir şüphen olmasın başkanı ingiliz kemalı tanırım severim ,hyiple işi olmaz iddaada batırırmı bilemem :D ama paraya paraya demek istemiyorsanız  küçük miktarlarla uğraşmaya gerek yok günlük en az 20$ ...

hakacuclick le bir bağı var mı bu sitenin?  :P

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Mayıs 2014, 16:54:21

Aga, refim 39$ lık upgrade yapmış 20$ komsyonum hesabıma yansımadı. ACİL İSTERİM... :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Alıntı yapılan: enderege - 09 Mayıs 2014, 19:32:50
Aga, refim 39$ lık upgrade yapmış 20$ komsyonum hesabıma yansımadı. ACİL İSTERİM... :D

Evet evet o ref tam olarak ben oluyorum :) Enderege Hocam olur da $20 yi koparabilirsek $10 unu isterim  :P

enderege

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 09 Mayıs 2014, 19:35:30
Evet evet o ref tam olarak ben oluyorum :) Enderege Hocam olur da $20 yi koparabilirsek $10 unu isterim  :P

Upgrade yaparken banamı danıştın? Yapmasaydın.  :PP    O para buraya gelecek!...  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Alıntı yapılan: enderege - 09 Mayıs 2014, 19:40:06
Upgrade yaparken banamı danıştın? Yapmasaydın.  :PP    O para buraya gelecek!...  :D

Siteye dispute açtım ve 15 dk. da olumlu sonuçlandı :D Bu durumda upg. bonusu da iptal olur sanırım  :PP