BuxSL ödemeleri (SCAM)

Başlatan nouma26, 06 Kasım 2011, 19:46:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 13 Kasım 2011, 22:07:57
Teşekkürler arkadaşlar....Siteye 45 $ yatırmım var.15.03 $ (kesintiden sonra 14.73) çektim şimdilik....
Azı bitmiş, çoğu kalmış :)ama daha zaten çok az bir zaman oldu ;)
Sıkıntısız geçer diye düşünüyorum :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Kasım 2011, 22:48:23
Alıntı yapılan: nouma26 - 13 Kasım 2011, 22:07:57
Teşekkürler arkadaşlar....Siteye 45 $ yatırmım var.15.03 $ (kesintiden sonra 14.73) çektim şimdilik....
Azı bitmiş, çoğu kalmış :)ama daha zaten çok az bir zaman oldu ;)
Sıkıntısız geçer diye düşünüyorum :)

Valla ne yalan söyleyeyim tanıttığım site olduğu için değil tabiki ama 90$ lık premium üyelik almayı bile düşünüyorum. Bu avg lerle maksimum 2.5 ayda çıkartır masrafını.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Ender hocam ben de düşünmedim değil ama premium uyelıklerde daha düşük avg ler geliyor sanırım.Forumdaki premium uyelerin daha düşük avg leri vardı benim gördüğüm kadarıyla....

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 13 Kasım 2011, 22:55:23
Ender hocam ben de düşünmedim değil ama premium uyelıklerde daha düşük avg ler geliyor sanırım.Forumdaki premium uyelerin daha düşük avg leri vardı benim gördüğüm kadarıyla....

Ortalama 1.5 AVG premiumda. ve ref fiyatı 0.20$ hesap ortada.  ref tıkı 0.01 kar zarar 0.007 AVG de

nouma26

Tamam hocam o zaman.Ben bu avg lerle hesap yaptınız zannettim ;)Süre kısa cidden.Risk almaya değer....

nouma26

3 No lu ödemem.Paypalla ödemeler manuel.Ödeme isteğinden 19 saat sonra geldi...

bilge8408

Tebrikler; gule gule harcayın.

yingyang16

Hayırlı olsun nouma :) Güle güle harca ;D

enderege

Hayırlı olsun nouma. Artık cepten harcama bitti. Yavaş yavaş toparlamaya başlıyoruz. İnşallah güzelde kazanç elde edebiliriz.

ElisaMcCline

Hayırlı olsun nouma... :)

Alıntı yapılan: enderege - 27 Kasım 2011, 10:15:49
Hayırlı olsun nouma. Artık cepten harcama bitti. Yavaş yavaş toparlamaya başlıyoruz. İnşallah güzelde kazanç elde edebiliriz.

Yuh be yaw... daha yavaş yavaş toparlanması mı kaldı.. bak çekicek 5$ ı batacak site, biraz acele edin :D