Doğum Günü Tebriği: Tolgacan

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2014, 23:34:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

doğum gününüz kutlu olsun tolga hocam. nice mutlu senelere

yingyang16

Doğum günün kutlu olsun Tolgacan (p)

HyperNova

(eht) bu ikonu size  armağan ediyorum.Doğum gününüz kutlu olsun

Coulers79

Yok ya benimde aklıma geldi de daha heyete girmek için çok gençmiş değerli arkadaşım.   ;)

HyperNova

Şimdi bizde bilmiyorduk   verilen hediye geri alınmaz :g ama ben bir hediye daha vereyim bu hediyeyi  yeri geldiğinde  unutmazsınız umarım.
Zaman akıp giderken,yolun son adımlarını attığında aklına şöyle bir soru gelirse ve de gönül rahatlığıyla iyi bir cevabınız varsa  hayatı yaşamızsınız demektir.
''Dünya'ya faydam ne oldu? Fiziksel olarak yok olsam da beni yaşatacak  bir eser bıraktım mı ?''

bekeli

Doğum günün kutlu olsun Tolga ;)

tolgacan86

Herkese tekrar teşekkürler arkadaşlar :)

Alıntı yapılan: HyperNova - 12 Nisan 2014, 16:33:36
Şimdi bizde bilmiyorduk   verilen hediye geri alınmaz :g ama ben bir hediye daha vereyim bu hediyeyi  yeri geldiğinde  unutmazsınız umarım.
Zaman akıp giderken,yolun son adımlarını attığında aklına şöyle bir soru gelirse ve de gönül rahatlığıyla iyi bir cevabınız varsa  hayatı yaşamızsınız demektir.
''Dünya'ya faydam ne oldu? Fiziksel olarak yok olsam da beni yaşatacak  bir eser bıraktım mı ?''

Ben bu soruyu istisnasız hergün soruyorum kendime, öğretmenliğin verdiği vicdani sorumluluğu yerine getiremediğim gün zaten bu dünyadan gitmişimdir diyorum ;)